2777
2789

نزدیک یکسالشه سر خوابیدن مکافات دارم 

معتاد پستونک و گهواره اس نمیدونم از اونه بخوابه یا نه ولی شب ها تنگ تند بلند میشه و خوابش سبکه رسما دیوونه شدم 😅😅🤣

من پستونک بهش ندادم ولی جز تاب جای دیگه نمیخوابه و همش نصفه شب بیدار میشه نق میزنه

لطفا ی صلوات یا حمد برای برآورده شدن حاجتم مهمونم کن🥲ممنونم دوست خوبم❤️دخترم تمام زندگیم🤗 ممنون میشم هم نظر نیستی ریپ نزنی 🥰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

براش سوپ با بلغور گندم درست کن،یا پوره کدو حلوایی و برای شام بهش بده......پسر منم همین بود ولی با اینا خوابش عالی شد و نصفه شب اصلا بیدار نمیشه،ساعت ۱۰ شب میخابه تا ۱۰ صبح 

فکر کنم بچه هامون عادت کردن به تکون خوردن برا همین بدخوابن

اره هرموقع بیدار میشم میبینم رفته تو کوچه خوابیده انقد تکون میخوره تو تختم نمیخوابه پا میشه گریه میکنه ینی پیشت بخوابم

لطفا ی صلوات یا حمد برای برآورده شدن حاجتم مهمونم کن🥲ممنونم دوست خوبم❤️دخترم تمام زندگیم🤗 ممنون میشم هم نظر نیستی ریپ نزنی 🥰

یک سال و طبیعی

پسرم مرتب بیدار میشد شیر میخورد

_الو مامان جونم سلام خوبی؟                                          _سلام مادر خوبم.                                                              _خدا رو شکر(و من خوشبخت ترینم)

این غذا چیکار میکنه؟ 

پوره کدو حلوایی کلا برای تنظیم خوابه و بلغور گندم هم خیلی سیر کنندس و غذای سنگینیه برای همین باعث میشه بچه خیلی راحت تر بخوابه من خودم دکتر بهم گفت و کلی دارو هم داد چون خوابش خیلی بد بود و وزن نمی‌گرفت ولی من داروها رو ندادم و فقط همینارو دادم هم رشدش خیلی بهتر شد هم خوابش عمیق شد

این غذا چیکار میکنه؟ 

سوپ هم گوشت چرخ کرده و سیب زمینی و هویج و سرخ کن و با گوجه رنده شده و بلغور گندم بزار بپزه.بچه من که خیلی دوست داشت ی شب سوپ میدادم ی شب کدو حلوایی.خوابش که تنظیم شد هفته ای دو وعده شام اینارو دادم دگ کلا خوابش خوب شد.شب ها هم اگر بیدار میش شیر بهش نده یا پودر گین اپ بده یا آب خالی،چون شیر شب خیلی بده 

اره هرموقع بیدار میشم میبینم رفته تو کوچه خوابیده انقد تکون میخوره تو تختم نمیخوابه پا میشه گریه میک ...

خدا اجرت بده بلاخره این سختی هام بدون پاداش نمیمونه هعیییی من که امیدم به همینه