یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
براش سوپ با بلغور گندم درست کن،یا پوره کدو حلوایی و برای شام بهش بده......پسر منم همین بود ولی با اینا خوابش عالی شد و نصفه شب اصلا بیدار نمیشه،ساعت ۱۰ شب میخابه تا ۱۰ صبح
پوره کدو حلوایی کلا برای تنظیم خوابه و بلغور گندم هم خیلی سیر کنندس و غذای سنگینیه برای همین باعث میشه بچه خیلی راحت تر بخوابه من خودم دکتر بهم گفت و کلی دارو هم داد چون خوابش خیلی بد بود و وزن نمیگرفت ولی من داروها رو ندادم و فقط همینارو دادم هم رشدش خیلی بهتر شد هم خوابش عمیق شد
سوپ هم گوشت چرخ کرده و سیب زمینی و هویج و سرخ کن و با گوجه رنده شده و بلغور گندم بزار بپزه.بچه من که خیلی دوست داشت ی شب سوپ میدادم ی شب کدو حلوایی.خوابش که تنظیم شد هفته ای دو وعده شام اینارو دادم دگ کلا خوابش خوب شد.شب ها هم اگر بیدار میش شیر بهش نده یا پودر گین اپ بده یا آب خالی،چون شیر شب خیلی بده