2777
2789

من تو عقدم و همون اول مادرمو ازدست دادم کل مسئولیت خونه افتاد رو دوشم خیلی داستان ها با خانواده شوهرم داشتم دریغ از ی ذره درک و محبت همش جنگ اخر سر من طلاهامو دزد برد بد چند وقت شوهرم اومد گفت ما سرویستو خریدیم ب مامانمم نگو بهت گفتم خلاصه من خیلی ناراحت شدم ولی هیچی نگفتم صبر کردم مامانش خیلی دوست داشت ازش نظر بپرسم تو هرچی منم اصلأ ادم حسابش نکردم و با شوهرم دوتایی میرفتیم خرید عروسی بهش حتی نمیگفتم چیا خریدم خلاصه گفت واسه کت شلوار خریدن منم میام منم اولش قبول کردم بد گفتم مامانت نباید بیاد زیادم حرف بزنی خودتم نمیبرم مثل سرویس ک خودتون رفتید منو نبردید شوهرم التماسم کرد توروخدا بذار بیاد گفتم بیاد خب صبح بیدارشدیم خونشون بودیم گفتم بریم یهو مامانش جیغ و داد کرد ک نمیام فکر کردی کی خداروشکر ی عروس دارم مثل دسته گل همه ارزوهامو برآورده کرده جاریم منظورش بود از دست تو فشار خون گرفتم من اون سرویس رو برای تو نخریدم الانم پولشو میدم ب شوهرت برید بخرید خودتون اینم میدم ب اون عروسم من حالم ب هم میخوره ازت و فلان منم فقط نگاش کردم بدشم با شوهرم رفتیم کت و شلوار خریدیم بد ک اومدم خونه هربار ب شوهرم زنگ زدم صداش غمگین بود چندبارم صدای جیغ مادرشو شنیدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقدر کارت زشت بوده

کمی سیاست داشته باش

اینقدر بچه گانه رفتار نکن

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

به نظرم الان توی لین جنگ بچگانه بردی ولی در کل باختی😊

خودتو از چشم شوهرت انداختی

تاپیکای دختر_گرانبهارو توروخدا بخون

لایک نکن مگر اینکه خودم بگم😑هی نوتیف میاد با ذوق باز میکنم میبینم لایکه🤦🏼‍♀️😑😂

من ازت حس بد گرفتم

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

شاید اگه منم با مادر شوهرم اینکارو میکردم خودم خوشحال نبودم وجدانمم راحت نبود خلاصه هرکسی اخلاقش و طرز زندگیش یه جوره منکه اخلاق اینجوریو نمیپسندم

من پریشانم پریشان تر از آخرین ستاره ی آسمان صبح به خودش که می اید همه رفته و او اندوهگین جا مانده خیال اسوده ی سختی دست برگریبانم شده