2777
2789
عنوان

احساس گناه بدی دارم خواهش میکنم بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 325 بازدید | 35 پست
مردای متاهل ازت سو استفاده می کنند بعد می‌زارن میرن.

چرا درست نمیخونید گفتم که فقط دوستیم هر جا هم رفتیم با بقیه دوستان و خانمش بود خانمش خودش میدونه و هیچ وقت واکنشی نشون نداد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از الان فاصله بگیری بهتره تا بعدا پشیمون بشی،تو خوش بینانه ترین حالت اگه اون آقا و خانومشم اوکی باشن با این موضوع، مطمئنن دیگران پشت سرت حرفای خوبی نمیزنن

یه صلوات واسه حاجت رواییم میفرستی 🌹
اخه اون آقا چه از سن چه قد و خیلی چیز های دیگه کاملا متفاوت از من فقط با هم دوستیم حالمون کنار هم خو ...

دورت بگردم شاید ناراحت بشی اما همین دلیل آوردنتم نشونه خوبی نیست اگ یچیز عادی بود راحت رهاش میکردی ولی فکرت درگیرش شده زنش برو خودش نمیاره ولی شک نکن در عذابه خودت جاش بزار ببین دوسداری شوهرت به یه زن دیگه بگه بهترین رفیقم؟ 

ربطی نداره وقتی یه مدت با هم باشین بهم وابسته میشین و رابطه عاشقانه بینتون شکل میگیره 

اون من فقط به چشم یه دختر لوس میبینه باهام شوخی میکنه مححال چون سنن از من خیلی بزرگتر 

این سوالو تو نینی سایت میپرسن آخه😅

اینجا همه طبق نظر شخصی خودشون نظر میدن 

درصورتی که هر خانواده ای سطح فکریش کاملا متفاوته

ممکنه برا بعضیا کاملا طبیعی و معمولی باشه

اما برا بعضیا جانیوفتاده 

ولی یه حریم مشخصی هم باید باشه درعین دوستی و شوخی کردن

هفتمین کاربریمه🤗
دورت بگردم شاید ناراحت بشی اما همین دلیل آوردنتم نشونه خوبی نیست اگ یچیز عادی بود راحت رهاش میکردی و ...

من اگ کسی بود چون میدونستم عمرا بینشون چیزی شکل نمیگیره ناراحت نمیشدم و مشکلی نداشتم 

اخه من و این آقا اصلا بهم نمیایم و مطمئنم هیچ وقت چیزی بینمون شکل میگیره 

کاملأ اشتباه میکنی. همه کسایی که وارد زندگی ی مرد متاهل میشن میگن مگه مرد قحطیه که من از این مرد خوشم بیاد ولی به خودشون میان میبینن نه تنها دل و دینو باختن بلکه ی زندگیو نابود کردن. میشناسم دختر ۲۱ ساله برای سرگرمی با مرد ۵۴ ساله که بچه ۲۵ ساله داشت دوست شد. آخرش صیغه مرده شد و عین ی انگل رفت توی خونه اون مرد. یعنی مردک حتی نداشت براش جایی بگیره و اون دختر هم بخاطر وابستگی حاضر شد بره تو خونه ۴۵ متری این مرد هوسباز با زن و دو بچه این مرد زندگی کنه. ۶ ماه جلوی چشم اون زن و بچه به این مرتیکه کثافت سرویس داد و تنها عایدیش جای خواب، غذا و ی موبایل داغون دست دوم بود. چون مردک بعد از ۵ ماه به بهانه اینکه تو با کسی در ارتباطی و اگه میخوای بمونی باید بیای مهریه رو ببخشی مجبورش کرد مهریه رو بخشید ی ماه بعد هم عین ی دستمال کاغذی مصرف شده دمشو گرفت و از خونه انداختش بیرون و رفت صیغه رو باطل کرد.

عزیز تمام روابط و دل بستنا از همین دوستیای ساده شروع میشه صمیمیت بیش از حد هیچ خوب نیست آدم میگه من ...

به عنوان یه دوست و هم صحبت از بودنش حس خوبی پیدا میکنم نه بیشتر همین حس ها رو به هم جنس های خودم خیلیاشون دارم یعنی عاشق اونام شدم 

کاملأ اشتباه میکنی. همه کسایی که وارد زندگی ی مرد متاهل میشن میگن مگه مرد قحطیه که من از این مرد خوش ...

اینا چه ربطی به حرف های من داشت دوست عزیز من رابطه ام در حد یه دوست و همه نیت بدی ندارن حداقل از خودم مطمئنم 

اینا چه ربطی به حرف های من داشت دوست عزیز من رابطه ام در حد یه دوست و همه نیت بدی ندارن حداقل از خود ...

انشاالله که از این رابطه پشیمون نمیشی و چند وقت دیگه نمیای بگی مرتیکه بی ناموسم کرد و ناپدید شد.

فکر نمیکنی اینکه ی خانم مجرد حالش با ی آقای متأهل خوبه غیر عادیه؟ 

نه نیست چون تو کل کشور ها این شرایط عادی اما ون ما تو ایران بزرگ شدیم فک میکنیم هیچ وقت یه زن و یه مرد نمیتونن بدون انتظار و قصدی از هم صحبتی هم جس خوب بگیرن 

اینا چه ربطی به حرف های من داشت دوست عزیز من رابطه ام در حد یه دوست و همه نیت بدی ندارن حداقل از خود ...

وقتی پای دلت گیر کرد میفهمی اون دختر ۲۱ ساله هم به مخیلش خطور نمی‌کرد که اینقدر خودشو ذلیل کنه