من و یکی از هم دانشگاهیام خیلی با هم شوخی میکنیم اول از همه بگم که من تنها با این آقا جایی نبودم و هر جا بودیم همه با هم بودیم یعنی با بقیه هم دانشگاهی ها الان مشکل اینکه حس عذاب وجدان دارم چون خوشم میاد باهاش هم کلام بشم یا جا هایی که میریم اونم باشه بخدا اصلا فکر مخ زنی و بقیه ندارم فقط به عنوان یهدوست باحال بهش نگاه میکنم چون متاهل شما بنظرتون کارم اشتباهست اونم من به چشم یه دوست میبینه هر از گاهی شوخی میکنه حتی وقتی خانمش کنارش با من دست میده میگه یکی از بهترین دوستاشم
از الان فاصله بگیری بهتره تا بعدا پشیمون بشی،تو خوش بینانه ترین حالت اگه اون آقا و خانومشم اوکی باشن با این موضوع، مطمئنن دیگران پشت سرت حرفای خوبی نمیزنن
اخه اون آقا چه از سن چه قد و خیلی چیز های دیگه کاملا متفاوت از من فقط با هم دوستیم حالمون کنار هم خو ...
دورت بگردم شاید ناراحت بشی اما همین دلیل آوردنتم نشونه خوبی نیست اگ یچیز عادی بود راحت رهاش میکردی ولی فکرت درگیرش شده زنش برو خودش نمیاره ولی شک نکن در عذابه خودت جاش بزار ببین دوسداری شوهرت به یه زن دیگه بگه بهترین رفیقم؟
اخه من و این آقا اصلا بهم نمیایم و مطمئنم هیچ وقت چیزی بینمون شکل میگیره
کاملأ اشتباه میکنی. همه کسایی که وارد زندگی ی مرد متاهل میشن میگن مگه مرد قحطیه که من از این مرد خوشم بیاد ولی به خودشون میان میبینن نه تنها دل و دینو باختن بلکه ی زندگیو نابود کردن. میشناسم دختر ۲۱ ساله برای سرگرمی با مرد ۵۴ ساله که بچه ۲۵ ساله داشت دوست شد. آخرش صیغه مرده شد و عین ی انگل رفت توی خونه اون مرد. یعنی مردک حتی نداشت براش جایی بگیره و اون دختر هم بخاطر وابستگی حاضر شد بره تو خونه ۴۵ متری این مرد هوسباز با زن و دو بچه این مرد زندگی کنه. ۶ ماه جلوی چشم اون زن و بچه به این مرتیکه کثافت سرویس داد و تنها عایدیش جای خواب، غذا و ی موبایل داغون دست دوم بود. چون مردک بعد از ۵ ماه به بهانه اینکه تو با کسی در ارتباطی و اگه میخوای بمونی باید بیای مهریه رو ببخشی مجبورش کرد مهریه رو بخشید ی ماه بعد هم عین ی دستمال کاغذی مصرف شده دمشو گرفت و از خونه انداختش بیرون و رفت صیغه رو باطل کرد.
فکر نمیکنی اینکه ی خانم مجرد حالش با ی آقای متأهل خوبه غیر عادیه؟
نه نیست چون تو کل کشور ها این شرایط عادی اما ون ما تو ایران بزرگ شدیم فک میکنیم هیچ وقت یه زن و یه مرد نمیتونن بدون انتظار و قصدی از هم صحبتی هم جس خوب بگیرن