2777
2789
عنوان

لیفت سینه ، ابدو شکم و پهلو

182 بازدید | 15 پست

سلام بچه ها 

من قصد دارم برم عمل لیفت سینه و حذف چربی شکم پهلو 

و میخوام همزمان انجام بدم . 

کسی تجربه ای داره ؟ 

این دستگاه های جدید که میگن غول لاغریه خوبه ؟ ساکشن میکنه چربی هارو 

هرکی نظری داره بگه

حق الناس کل زندگی رو میریزه بهم 

دوستم انجام داده و راضیه ولی دیگه نمیتونه با ردار بشه البته بچه داره یدونه ولی نمیدونسته اگر بچه دارید انجام بدید دو نفر اطرافم دیدم انجام دادن راضین

خدایا شکرت خدایا شکرت بخاطر هر چیزی بهم دادی لمس گرمای کوه شنیدن شرشر بارون نفس کشیدن روزای خوبی که داره میاد خدایا شکرت اگر اشک ریختم تو چشممو پاک کردی خدایا شکر اگر محتاج بودم تو بهم ثروت دادی اگر منتظر بودم تو منو به انتظارم رسوندی خدایا شکرت بخاطر روزای آروم و شاد حال عالی آدمای مهربون و یاری رسان حرفای درست و منطقی  کار و تلاش زیاد و پر برکت خدایا شکرت
دوستم انجام داده و راضیه ولی دیگه نمیتونه با ردار بشه البته بچه داره یدونه ولی نمیدونسته اگر بچه دار ...

چرا نمیتونه باردار بشه ؟ 

میدونی کجا انجام داده ؟ فک کنم خیلی سخت باشه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دوست من هم زمان انجام داد 

بدبخت شد 

مجبور شد ۴ بار بعدش دوبار ه عمل کنه 

میگفتن چون دو تا عمل با هم انجام داده بدنش پس میزنه دیگه بنده خدا داشت وصیت می نوشت این آخریه 

الان خدا رو شکر به خیر گذشت سرش 

ولی دو بار بری زیر تیغ عمل بهتره تا این طور سرت بیاد خدایی نکرده 

دوست من هم زمان انجام داد  بدبخت شد  مجبور شد ۴ بار بعدش دوبار ه عمل کنه  میگفتن چ ...

😮😮😮😮 چقد سخت 

تو اینستا دیدم همزمان اکثرا انجام میدن برا همین گفتم

چرا نمیتونه باردار بشه ؟  میدونی کجا انجام داده ؟ فک کنم خیلی سخت باشه

نمیدونم دقیق ولی از دکتر زنان بپرس حتما بیمارستان عرفان و ایرانشهر بود فک کگم

خدایا شکرت خدایا شکرت بخاطر هر چیزی بهم دادی لمس گرمای کوه شنیدن شرشر بارون نفس کشیدن روزای خوبی که داره میاد خدایا شکرت اگر اشک ریختم تو چشممو پاک کردی خدایا شکر اگر محتاج بودم تو بهم ثروت دادی اگر منتظر بودم تو منو به انتظارم رسوندی خدایا شکرت بخاطر روزای آروم و شاد حال عالی آدمای مهربون و یاری رسان حرفای درست و منطقی  کار و تلاش زیاد و پر برکت خدایا شکرت

پیش کدوم دکتر میخای انجام بدی؟ منم خیلی این عملو دلم میخاد ولی هم میترسم هم همزمان نمیشه، چون با چربی باسن که نمیشه بخابی به پشت تا دوهفته، سینه هم عمل کنی به شکم نمیتونی بخابی پس چکار کنی، 

اینایی که همزمان میکنن احتمالا باسنشون چربیش کم میشه

خدایا توکل میکنم به خودت(از رحمت من ناامید نشوید) 
پیش کدوم دکتر میخای انجام بدی؟ منم خیلی این عملو دلم میخاد ولی هم میترسم هم همزمان نمیشه، چون با چرب ...

من تزریق باسن نمیخوام‌ اخه . فقط سینه و شکم

لیفت سینه برو پیش دکتر اعظم صلاتی خودش لیپو هم انجام میده اگه خواستی فک کنم همزمانم انجام میده کارای ...

پزشک خانم میگن نمیتونه این عمل هارو خوب دربیاره ‌‌. من خودم ترجیحم  خانومه . دارم تحقیق میکنم . کار ایشونم حتما نگاه میکنم 

اول باید جراح پلاستیک معاینت کنه که ببینی میتونی همشو همزمان انجام بدی یا نه. یه دکتری که بتونه همشون رو خیلی خوب و بدون عوارض انجام بده دکتر زرگری هستش که خیلی مهارت دارن تو این جراحیا. اگه خواستی برو پیش ایشون انجام بده.