2777
2789
عنوان

پدر شدم

1443 بازدید | 20 پست

بعد کلی پست های مربوط به کنکوریا 

یه چندتا تبریک بگید بگم استرسش دور شه ازم لااقل😂

وی متاهل میباشد و ۲۰۶ سفیدش تنها  به همسر وی تعلق دارد. قضاوت نفرمایید😂🌻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به سلامتی،،انشالله قدم نو رسیده پر خیر و برکت باشه براتون.

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//
مبارکه خسته نباشی دلاور

🤣

من خیلی بابایی بودم لوس و دردونه بابام بود وای لعنت به این دنیا لعنت به این زندگی که بدون بابام باید ادامه پیداکنم ای خدا بابام به چه آسونی پرکشیدورفت همه میگن خیلی خوش سعادت بوده ولی من میگن کاش مریض بود زمین گیر بود ولی بود خودم کنیزیشو میکرد به جون خودش که عزیزتر از اون کسی نیست برام با زبونم تروخشکش میکرد ولی صد حیف که رفت و تنهامون گذاشت ددلیم من بدون تو بلد نیستم زندگی کنم🖤🖤🖤😭😭😭😔😔😔😔😔😔😔😢😢😢😢😭😭😭
مبارکه... فضولی نباشه پسر یا دختر  اسمشو چی میزارین چند کیلو بود؟ آخ ...

نمیدونم از چند روز بود حالش بد بود 

امروز رفته ازمایش عصرم بحثمون شد رفته خونه مامانش حالا زنگ زده با گریه میگه بابا شدی 😐

نمیدونم از چند روز بود حالش بد بود  امروز رفته ازمایش عصرم بحثمون شد رفته خونه مامانش حالا زنگ ...

آها فک کردم بچتون تازه بدنیا اومده

حالا که همسرتون بارداره از دلش دربیارین و بیشتر مراقبش باشین

عهد کردم که خودم پشت خودم باشم و بس🌻
آها فک کردم بچتون تازه بدنیا اومده حالا که همسرتون بارداره از دلش دربیارین و بیشتر مراقبش باشین

چیو از دلش در بیارم 😐😂😂😂😂😂

اینکه گفتین بحثتون شد رو میگم  البته اگه آشتی نکردین

اها

والا نمیدونم چکار کنم 

حساس بود بدتر شده چند وقته 

بهونه های الکی عصبی شدنای بی مورد و اینا بعد امروز دگ خسته شدم یکم تند رفتم زد زیر گریه و حالا جمعش کن و گفت میخوام تنها باشم رفت خونه مامانش حالام با گریه زنگ زده  اینو گفت و میگه میخوام تنها باشم ولم کنید 😐😐😐

نمیدونم باید چکار کنم باید برم پیش مشاور