2777
2789
عنوان

عمل اپاندیس

101 بازدید | 4 پست

داداشم کلاس هفتمه دیروز دل درد شدید داشتش بردنش دکتر ازمایش نوشت امروز صبح تشخیص‌ دادن اپاندیسشه غروب دل دردش شدید تر شد‌ بردنش بیمارستان گفتن اپاندیس حاد همراه با عفونت داره باید اورژانسی عمل بشه کسی اگه تجربه ای داره بگه لطفا براش دعا کنید 

من عمل کردم ، خیلی عمل راحتی فقط تا ۲ روز خیلی خوابیدن وبلند شدن براش سخته 

ولی بعد از ۵ روز کاملا به شرایط گذشته بر می گرده

خود دکتر بهتون می گه ولی منم می گم که غذایی بهش بدین که یبوست نگیره که خیلی بد می شه

همش بهش سوپ بدین و ...

...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نترس چیزی نیست عمل میکنن و تمام برای یکی از نزدیکای منم همین تشخیص رو دادن براش و عمل شد و حالش خو ...

ایشالا که مشکلی پیش نیاد تا غروب دانشگاه بودم خیر نداشتم الان تو خونه دارم دیوونه میشم

ایشالا که مشکلی پیش نیاد تا غروب دانشگاه بودم خیر نداشتم الان تو خونه دارم دیوونه میشم

ان شالله

استرس برای چی ؟

یه عمل متداوله

خیلی ها انجام‌میدن در طول عمرشون

بسپر به خدا

(    )