2777
2789

توروخدا یکی بیاد باهام حرف بزنه

واقعا الان داغونم

انگار همه ی فکر و خیال ها توی یک چشم به هم زدن جمع بشن درون جسم واحدی که ازش هیچ راه فراری نیست‌.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ما هستیم گروه پشتیبان!😉

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه
منم الن در حال حاضر کلی داغونم بیا باهم گریه کنیم

خدایی بیا بشینیم گریه کنیم باهم

انگار همه ی فکر و خیال ها توی یک چشم به هم زدن جمع بشن درون جسم واحدی که ازش هیچ راه فراری نیست‌.
جان بگو

مامانم تومور داره تو سرش

یکم پیش از دلنشگاهاومدم بهم گفتن دارم دق میکنم

مامانم تومور داره تو سرش یکم پیش از دلنشگاهاومدم بهم گفتن دارم دق میکنم

چ اتفاق ناگواری 

خب بیماری نیست که درمان نشه با عمل اینا درست میشه انشالله

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه
ولا من الان دارم گریه میکنم توعم بکم

م انقدر گریه کردم چشامم قرمزه

نفسم بالا نمیاد ولی مگ اشکام تموم میشن

الهی🥺 خدا بهش رحم کنه انشالله سلامتیش رو دوباره به دست بیاره توی قوی باش بهش امید بده

دارم میمیرم

بخدا انگار این اتفاقا برای من نباید میفتاد

ولی داره میفته واقعا دارم تموم میشم نمیتونم قوی باشم

م انقدر گریه کردم چشامم قرمزه نفسم بالا نمیاد ولی مگ اشکام تموم میشن

اروم باش گریه نکن به خدا بگو کمکت کنه 

چ اتفاق ناگواری  خب بیماری نیست که درمان نشه با عمل اینا درست میشه انشالله

امیدوارم

ینی خدا کنه

ینی باید خوب شه من ميميرم