2777
2789
عنوان

بچه های کسی هست بیاد باهام حرف بزنه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 222 بازدید | 58 پست
عزيزمم🥺خاله منم داره دخترش وقتى فهميد خيلى ناراحت شد

ناراحت شدن ی درجه کمتره

دارم سکته میکنم 

انگار همه ی فکر و خیال ها توی یک چشم به هم زدن جمع بشن درون جسم واحدی که ازش هیچ راه فراری نیست‌.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یدونه بخود که آروم شی ،چی تمومه شه عزیزم؟ ما یه خدا داریم با سرمون که حواسش به همه چی هست هنه چیزش ...

خیلی اذیتم خیلییی

هم دیشب تا دیروقت کار داشتم بیدارموندم

هم صبح زود بیدارشدم

هم تا هشت شب سرکلاس بودم

بخدا پیر شدم 

همش اوکی بود ینی ن ک خسته و داغون نبودم چرا

ولی در حد گریه نبودم امروزو ک اینم اینجوری شد

انگار همه ی فکر و خیال ها توی یک چشم به هم زدن جمع بشن درون جسم واحدی که ازش هیچ راه فراری نیست‌.
خدانکنه عزیزم حق داری چن روز دیگ حالت بهتر میشه😥💔

بعد ب دوستام گفتم

ب ادنایی ک مثلا دوستامن:)

برگشتا میگ انرژی منفی میدی و فلان اف شدن

عزیزم دلم خدا بهت صبر بده ،باید قپی باشید و بهم دیگه روحیه بدین از غم غصه دپری کنید 

نمیتونم قوی باشم نمیتونممم

چجوری دوری کنم 

خیلی اذیتم خیلییی هم دیشب تا دیروقت کار داشتم بیدارموندم هم صبح زود بیدارشدم هم تا هشت شب سرکلاس ...

میدونه زندگی بالا پایین داره 

الان تو یووفعه افتادی پایین ولی نگران نباش اگه همتون روحتون رو حفط کنید به خدا یهو هم می‌کشید بالا 

اصلا مادرتون رو از روحیه نندازید الکی هم بهش حس مثبت ندید یعنی فیک حرف نزنید با دل و جرعت و واقعی باهاش حرف بزنید و اعتقاد داشته باشید خوب میشه 

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه
میدونه زندگی بالا پایین داره  الان تو یووفعه افتادی پایین ولی نگران نباش اگه همتون روحتون رو ح ...

چی بگم

میدونی اومدم با کسی حرف بزنم اروم شم ولی همش دارم بدتر میشم

ولشون کن اینا دوست نیستن ☹️

واقعا از دشمن هم بدترن

نمیتونم قوی باشم نمیتونممم چجوری دوری کنم 

عزیزدلم زندگی همینه باید صبوری کنی تا نتیجه کارتو ببینی  حتما حکمتی تو کار  خداست ،میخواد صبور بودن و قوی بودنتونو محک بزنه پس بهتره از این آزمون سربلند بیرون بیاید