2777
2789
عنوان

بچه های کسی هست بیاد باهام حرف بزنه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 222 بازدید | 58 پست
مامانم تومور داره تو سرش یکم پیش از دلنشگاهاومدم بهم گفتن دارم دق میکنم

عزیزدلم خدا بهش سلامتی بده دوباره انشالله خوب میشه عزیزم روحیت رو نباز اطرافیان همتون اصلاااا ناراحت نشید جلو اون بهش دلداری بدید در کنار درمان

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دارم میمیرم بخدا انگار این اتفاقا برای من نباید میفتاد ولی داره میفته واقعا دارم تموم میشم نمیتونم ...

نیاز نیست قکی باشی یا ادای قوی ها رو دربیاری خیلی آروم باش و اعتقاد داشته باش خدا بزرگه و بسپار به خالقمون♡

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه
دارم میمیرم بخدا انگار این اتفاقا برای من نباید میفتاد ولی داره میفته واقعا دارم تموم میشم نمیتونم ...

عزیزم به خدا دارم با اشک می‌نویسم هممون یه جور گرفتاری داریم کاش خدا بهمون نگاه میکرد منم دیگه بریدم خستم از این همه تظاهر به قوی بودن😔😔

خدایا شکرت🤍
عزیزدلم خدا بهش سلامتی بده دوباره انشالله خوب میشه عزیزم روحیت رو نیاز اطرافیان همتون اصلاااا ناراحت ...

بخدا نمیتونم الان گریه نکنم 

تها کاری ک میکنم جلوشون گریا نمیکنم

واقعاااااااا خیلییی سخته خیلی درد داره

دوست دارم برگردم ب یکماه پیش ک خبری نبود

انگار همه ی فکر و خیال ها توی یک چشم به هم زدن جمع بشن درون جسم واحدی که ازش هیچ راه فراری نیست‌.
عزیزم به خدا دارم با اشک می‌نویسم هممون یه جور گرفتاری داریم کاش خدا بهمون نگاه میکرد منم دیگه بریدم ...

نیخوام قوی باشم

نمیحوام تظاهر کنم قوی باشم

میخوام همون دختر لوس و کم طرفیت باشم ک مامانش نازشو میکشه و نیازی نیست جلوی مامانش تظاهر ب خوب بودن کنه

انگار همه ی فکر و خیال ها توی یک چشم به هم زدن جمع بشن درون جسم واحدی که ازش هیچ راه فراری نیست‌.

بخدا دلم میخواد کلی قرص ازامبخش بخورم و تموم شه

عزیزم تروخدا اینجوری نکنین مادرت اینجوری بدتر میشه و استرس خودش باعث پیشرفت بیماریش میشه خدایی نکرده ...

وای بخدا این متنارو ک میخونم خیلی عجیبه خیلی ترس داره

انگار غریبم ب این حرفا

نمیخوام بشنوم اینازو 

نمیخوام اینجوزی باشه

خیلی بده خیلی دلم میخواد بمیرم واقعا 

بخدا دلم میخواد کلی قرص ازامبخش بخورم و تموم شه

یدونه بخود که آروم شی ،چی تمومه شه عزیزم؟

ما یه خدا داریم با سرمون که حواسش به همه چی هست هنه چیزش حساب شدست 

اگه به خدا اعتقاد داری ،ایمان داشته باش بهش تا آخرش نفس بیماری مادرت 

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه
نگران نباش عزیزم ، دعا کنید خدا خودش کمکتون میکنه ماهم برای سلامتیش دعا میکنیم روحیه دادن خیلی مهمه ...

انقدر الان جلوش گریه کردم خودش میگ چیزی نیست 

وای دورش بگردم

بیشتر از مامانم نگران بابامم

چندسال پیش داداشم فوت شد تابستون عموم رفت 

الانم مامانم اینجوری شده 

دارم درد میکشمم با تمام وجودم

بخدا نمیتونم الان گریه نکنم  تها کاری ک میکنم جلوشون گریا نمیکنم واقعاااااااا خیلییی سخته خیل ...

عی خدا قلبم درد گرفت حق داری 

ولی با گریه چیزی درست نمیشه اباج بهش دلداری بده کمکش کن درمانش کنین و کنارش باشین