2777
2789
عنوان

رلم...

358 بازدید | 66 پست

سلام دوستان با رلم کات بودم بعدش بهش پیم دادم خیلی نازمیکردخودشو بالامیگرف و فیسو افاده میکرد برام بعدش دیشب پشت سردوستم حرف زدم بدش اومد باهام دعوا کرد بهش گفتم بهم بگو دوستتت ندارم تابرم نگفت فقط ۳بار بهم گف برو خیلی دلم شکست بهم گف حتما یچیزی دارم ک تومنو دوس داری فک میکنم این رفتارش برااینک خودم بهش پیام دادم التماسش کردم بهم گف بخاطر توپاشدم. اومدم تهران چون یه شهردبگس گف میخاسم سوپرایزت کنم ولی خراب کردی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توچکارکردی؟ چ رفتاری داشتی؟ میشه داستانتوبگی

هیچی کات کردیم و من خاکتو سر بخاطر دلتنگی هی میرم سمتش 

ماهم از دوتا شهر مختلفیم و اون اومد دیدنم الان هی میگع اون من بودم کع میخاستمت اگع نمیخاستم کع ۱۲ ساعت نمیومدم دیدنت و وقتی کات کردیم گفت خاک تو سر من کع داشتم برنامه میریختم بیام سوپرایزت کنم و اونم حتی نگفت دوست دارم یا حتی نگفت ندارم فقط گفت برو 

میدانستم زهر است،و چشیدم 🙃
هیچی کات کردیم و من خاکتو سر بخاطر دلتنگی هی میرم سمتش  ماهم از دوتا شهر مختلفیم و اون اومد دی ...

دقیقا رل منم گف اومده بودم تهران ک سوپرایزت کنم ولی اینجوری شدوهرکاری کردم گفتم بگو دوستتت ندارم نگف فقط گف برو

دقیقا رل منم گف اومده بودم تهران ک سوپرایزت کنم ولی اینجوری شدوهرکاری کردم گفتم بگو دوستتت ندارم نگف ...

تو دیگع نرفتی سمتش من دیشبم رفتم ولی گفت اگع خاستی رفیق باشیم زنگ بزن و چت کن خوشحال میشم ولی از لحاظ دیگع نع

میدانستم زهر است،و چشیدم 🙃