2777
2789

بیش ازده سالِ که ازمحصولات مراقبت پوست ومواستفاده میکنم وقبل اونم بخاطراینکه محصولات خاصی توبازارنبود مثلابرای نرم شدن موهام ازروغن زیتون استفاده میکردم یاماهی یه بارترکیب قهوه وحنا روی سرم میذاشتم وبرای سفت شدن پوست صورتم ازسفیده تخم مرغ وچندقطره آبلیموبرای ماسک صورت استفاده میکردموبرای منافذبازپوستم ماسک خیاررنده شده باچندقطره نارنج یاماسک توت فرنگی استفاده میکردم یادش بخیر😊

یه مدت که گذشت آلووراجای ماسکاروگرفت وهرروزیه تیکه آلوورا به صورتم میمالیدم برای اسکراپ بدنم چون پوستم چرب بودسفیدآب روباآبلیمومخلوط میکردم میزدم بدنم یاخاک رس ازعطاری میگرفتم باکف دریامیزدم که پودرسفیدرنگی بودبعدها شامپوبدن سفیدآب داروگراومدوکاروراحتترکردکیایادشونه؟؟پوستوبرق مینداخت وسفیدمیکردولی متاسفانه خیلی گشتم دیگه نیست

قبول داریدمیشه باهزینه های کم توخونه باماسکای دست سازومحصولات گیاهی محصولات مراقبتی پوستی درست کردحتی ازخیلی ازمحصولات گرون توبازاربهتر؟!

💥حالاعکس محصولات مراقبت پوستی که استفاده میکنمومیذارم💥

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

رزماری رو چجور استفاده کردید

عزیزم هرشب بانوک انگشت به ابروهات میزنی وضربه میزنی درعرض دوهفته ابروهات پرپشت میشه قیمتشم بعضی جاهازیر۱۰۰تومنه بعضی جاهاصدوخورده ای

من همه جورنرم کننده ای روبرای موهام استفاده کردم بعدمدتی موهام دوباره وز شد الان شامپوی موهای رنگ شده ی سریتارومیزنم بعدماسک موی بیول که رایحه ی کاکائوداره روروی موهام ۵دقیقه ماساژمیدم ومیشورم وبعدازاینکه موهاموخشک کردموکمی نم دارموندسرم موی کراتین سریتارومیزنم که سرم موی کریستالم مثل همین بودباهمین کیفیت 

درضمن برای رفع ریزش موهام به توصیه ی دکترشامپوسرجانسون میزنم که ریزش موهام خیلی کمترشده

ژل شستشوی نوتروژیناوسبومااردن برای پوست چرب گرفتم

نوتروژینا روکه میزنم چربی صورتم کامل میره وپوستم خشک نمیشه امابعدازیک ساعت پوستم چربترازقبل میشه واین بزرگترین عیبشه

ولی باسبوماآردن اوکیم وبعدازاستفاده اونقدری پوستم چرب نمیشه ودرضمن قیمت نوتروژینانسبت به حجمش بالاست حدود۱۲۰تومن

سرم ابرسان  نوتروزینا که اینجاخیلیابه اشتباه میگن برای دورچشمه که اشتباهه برای پوست صورت بجزدورچشمهاهستش جذب سریعی داره پوست رونرم وحالت ارتجاعی میده کلاژن سازه پوستو روشن میکنه ولی من بخاطراشتباهه بعضی ازدوستان دورچشمم چندبارزدم ومیلیا زدپس اشتباهه منونکنید

اسکراب رینوزیت صورتی برای پوست هایی هستش که دونه های سیاه دارن ولی درکل بدردموست های چرب نمیخوره ومناسب پوست خشک ومعمولی هستش وپوستویک درجه روشنترمیکنه من شخصابرای بدنم که پوستش خشکه استفاده میکنم

اسکراب پریم سبزبرای پوست های چرب عالیه ومنافذروکامل پاکسازی میکنه

اسکراب کربن فعال کریستال برای پوست معمولی وچرب مناسبه وپوست روخنک وچنددرجه روشنترمیکنه وسلول های مرده روازبین میبره ولایه برداری میکنه