2777
2789

دلم نمیخاد،دیگ اینوبگم اماتاپیک میزنین نمیتونم جلوخودموبگیرم من پشیمونم چون چیزایودیدم ک زمان مجردیم بقول دوستم عاشق بودم کوربودم نمیدیدم فمیدم خانوادش قابل تحمل نیستن

دلم داغ مادر،روشه من مادرموازدست دادمو،ازهمون روز،زندگیم تموم شد انگیزه ندارم دلخوشی ندارم خوشحالی وامیدب آینده ندارم من هیچی ندارم هیچی کاش خدایه نگاب دل من‌میکرد،وب حرمت همون مادرموبرام میذاشت کاش😔😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دلم نمیخاد،دیگ اینوبگم اماتاپیک میزنین نمیتونم جلوخودموبگیرم من پشیمونم چون چیزایودیدم ک زمان مجردیم ...

وای منم هی دلم نمیخاد تکرار کنم ولی ب قول شما تاپیک ک میزنن انگار نمیتونم لال بمونم

دلم نمیخاد،دیگ اینوبگم اماتاپیک میزنین نمیتونم جلوخودموبگیرم من پشیمونم چون چیزایودیدم ک زمان مجردیم ...

نه اتفاقا بگو سبک شی

یه کمکی هم من میشه که زیاد به ازدواج فک نکنم تا وقتی که مستقل نشدم

وای منم هی دلم نمیخاد تکرار کنم ولی ب قول شما تاپیک ک میزنن انگار نمیتونم لال بمونم

دقیقاهی داغ دلم تازه میشه بافک کردن بش 

دلم داغ مادر،روشه من مادرموازدست دادمو،ازهمون روز،زندگیم تموم شد انگیزه ندارم دلخوشی ندارم خوشحالی وامیدب آینده ندارم من هیچی ندارم هیچی کاش خدایه نگاب دل من‌میکرد،وب حرمت همون مادرموبرام میذاشت کاش😔😔

نه اتفاقا بگو سبک شی یه کمکی هم من میشه که زیاد به ازدواج فک نکنم تا وقتی که مستقل نشدم

ب نظرم تاوقتی نتونستی عاقلانه تصمیم بگیری ب ازدواج فک نکن عشق اولش قشنگه بعدش عادت میشه

نه اتفاقا بگو سبک شی یه کمکی هم من میشه که زیاد به ازدواج فک نکنم تا وقتی که مستقل نشدم

توروخدا این اشتباه رو تکرار نکن مستقل شو محتاج کسی نباشی چشم باز انتخاب کن طرفت اگه کوچیکترین مشکلی هم داشت بدون با رفتن زیر ی سقف خیلی پر رنگ تر میشه جدی بگیر اون مشکل رو

توروخدا این اشتباه رو تکرار نکن مستقل شو محتاج کسی نباشی چشم باز انتخاب کن طرفت اگه کوچیکترین مشکلی ...

این حرفتوخیلی قبول دارم بمن مامانم اینامیگفتن خانواد شادمای خوبی نیستن ابحیاش اهل دخالتن خون ب جیگرعروسای دیگشون کردن امامن اون‌موقه فک میکردم همشون دشمنم شدن تامنصرفم کنن تازه چن ماه بعدعقدم چشام بازشداونم دیگ دیربود

میشه درخاست بدم باهات صحبت کنم؟حالم خیلی بده اتفاق خیلی بدی افتاده برام محض درد دل،حس کردم شمام تو ز ...

باش