2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه 

ولی رفتم باشگاه یکم بهتر شدم

خواهرم خیلی به زندگیم حسادت میکنه

ازش میترسم

سرشار از انرژی منفیه

هر روز صبح زنگ میزنه هرکسی وضعش از اون بهتره رو نفرین میکنه 

از فامیل شروع میکنه تا هفت پشت غریبه

منم همش میگم بی خیال و نفرین نکن

میگه تو چرا حق رو نمیدی به من 

دیوونه شدم آرامش ندارم

با کسی که دوسش دارم تموم کردیم ازش خبری ندارم فشار خانواده روم هست  از یه طرف وضع مالی و اینک ...

میدونی الان شاید گوش نکنی حقم داری ولی مطمئن باش میگذره، سخت میگذره ها ولی درست میشه امیدوارم یه روز اونکه لیاقتتو داره قسمتت بشه

نه  ولی رفتم باشگاه یکم بهتر شدم خواهرم خیلی به زندگیم حسادت میکنه ازش میترسم سرشار از انرژ ...

ماهم همین نمونه رو تو فامیل داشتیم ببین خواهرت یه جورایی انرژی و حال بدی رو که داره رو از این طریق تخلیه میکنه اما منتقلش میکنه به تو این حس بد رو. سعی کن یه جوری کم ترش کنی به نظرم چون رو روان خودت هم تاثیر میذاره

میدونی الان شاید گوش نکنی حقم داری ولی مطمئن باش میگذره، سخت میگذره ها ولی درست میشه امیدوارم یه روز ...

میدونم میگذره ولی اخه چه فایده داره جوونیم حیف شد مگه دوباره اون روزا برمیگرده؟کاش هیچ وقت کسایی که قسمت هم نیستن باهم دیگه ارتباط نداشته باشن کاش