2777
2789

اره الهی شکر

موسیقی بهتر بِ نظر میاد وقتی آهنگ احساستو توصیف میکنه🎶💜 زندگی همچون نت های موسیقی بالا و پایین دارد،گاهی آرام و دلنواز،گاهی سخت و خشن،گاهی شاد ورقص آور،گاهی پر از غم💜 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه زیاد....ولی بازم شُکر راضیم برضای خدا

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

بله

🍯 بسم الله الرحمن الرحیم 🍯 دوستانی که میگن نه غزه نه لبنان جانم فدای ایران .. به قول رهبر فرزانه مون : این افراد حتی از راحتی شون هم برای ایران نمی گذرند چه برسه به جانشون ؛ سالها پیش افرادی از جانشون گذشتند تا ما آرامش داشته باشیم.. || همه ما علم و اطلاعاتی داریم که می تونه به درد بقیه بخوره ؛ اما‌ متاسفانه در این سایت کمتر علم مون رو در اختیار بقیه می گذاریم بیشتر به مباحث سطحی پرداخته میشه ❌ اینجام که از علم و تجربیاتم بنویسم که هم برای خودم مروربشه بلکه عملگرا باشم و هم به درد عزیزی بخوره 🌻 اینکه عرض می کنم علم دارم هرگز غرور نیست چرا که علم افتخارنداره ؛ غرور نداره ؛ عمل کردن هست که زیباست ❇️ باهم عمل می کنیم و در زمینه های توسعه فردی ؛ همسرداری و فرزند پروری کمک‌های خوبی به هم می کنیم ؛ قاعدتا مخاطب حرف هام کسانی هستند که علاقه دارند و هم عقیده هستند ❇️ با کسی بحث نمی کنم چون آرامم به حقیقتی که وجود داره و اگر توهینی ببینم طبق این آیه سلام برشما ☺️ سکوت می‌کنم و می گذرم ❇️ إِذَا خَاطَبَهُمُ الْجَاهِلُونَ قَالُوا سَلاَماً. (19). هنگامی که جاهلان آنها را مخاطب سازند، به آنها سلام می گویند. ❇️ عزیزانی که علاقه دارند برای نماز صبح بیدار بشن و هرکاری می کنن نمی تونن و عزیزانی که دوست دارن محجبه بشن بهم پیام بدن راه های مفیدی بلدم که ان شاءاللّه براتون مفید باشه ❇️ و درنهایت اینکه ما « یکدیگریم » و من همه رو دوست دارم 💛 ممنون میشم سه تا دونه صلوات برای فرج آقا امام زمان عج بفرستید 💛 اگر فرستادید بگید من هم برای شما سه تا صلوات بفرستم ❇️ با افتخار همسر یک روحانی هستم ❇️