2777
2789

من یه پاستا الفردو هایی درست میکنم که نگو

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تخم مرغ آب پز

مواد لازم: یا لیوان آب یک عدد تخم مرغ

آبو میذاری جوش بیاد تخم مرغ میندازی توش ۱۵ دقیقه بعد بر میداری به همین راحتی

حس‌میکنم‌من‌اگه‌بخوام‌برم‌دنبال‌‌علاقم‌باید‌برم‌‌بخوابم

ببخشید اسی..هرکی پیاممو دید برام دعا کنه خدا کمکم کنه..خیلی اوضاعم بده بگین خدایا بنده ات بهت پناه اورده چرا کمکش نمیکنی 

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

میگن قیمه هات خوبه ولی ب ساده ترین روش ممکن درس میکنم گوشتو پیازو تفت میدم رب میزنم لپه رو میپزم تفت میدم گوتا ک پخت لپه هارو قاطیش میکنم لیمو میندازم همین ولی میگن خیلی خوبه دیگه نمیدونم راس میگن یا نه😑😂

یک قاتل درپی کشتن من است،گاهی او را در آینه میبینم:
لوبیا پلو هام عالی میشه  دستورش معمولیه فقط لا به لای برنج دارچین میزنم و رب هم زیاد استفاده م ...

الان دارم لوبیا پلو درس میکنم اگه فوت و فنی داره بم بگوووو🥲

یک قاتل درپی کشتن من است،گاهی او را در آینه میبینم:
حالا من آب و تخم مرغ باهم میذارم 😂

اشکال نداره

چون اون ۱۵ دقیقه رو باید از زمانی که آب به جوش میاد حساب کنی😂

حس‌میکنم‌من‌اگه‌بخوام‌برم‌دنبال‌‌علاقم‌باید‌برم‌‌بخوابم
الان دارم لوبیا پلو درس میکنم اگه فوت و فنی داره بم بگوووو🥲

همون دستور عادی بزن تو نت 

فقط تنها فرقش مال من اینه پودر سیر و دارچین توی هر لایه برنج موقع دم گذاشتن میریزم 

پیازش و ربش هم زیاد بریز البته اگر مزه رب رو دوست داری 

توی آب برنج  قبل از اینکه آبکش کنی همون موقع که داره جوش میاد زردچوبه بریز خوش رنگ تر میکنه