2777
2789

مجردی دیگه واسم غیر قاااابل تحمله دیگه داره بدم میاد . متاهلا زندگی مشترک خیلی خاص و باحاله؟ 

کاربری دست ٣ نفره

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره ریدن تو کاسه

شوهر برا چیته فقط باید بپزی بدی بخوره اخرشم برینه هیکلت

آن سفر کرده که با خود ببرده دل و جانم همه تاب و توانم به گوشش برسانید ز ماه هیچ نمانده آن سفر کرده که رَفتهِ زَده آتش به جهانم  ز او هیچ ندانم به گوشش برسانید، که دیگر نتوانم نتوانم نتوانم، آنقدر از تو نوشتم که دیوانه خطابم کردن، نکند دیر خودت را برسانی که طبیبان جوابم کردند...  

خاص و باحال نیست سخته 

اونقدری که تو متاهلی گریه کردم و غصه خوردم ضعیف تر شدم، سردرد عصبی میشم.

حوصله سربر نیست پر از چالشه

تازه من شوهرم خوبه باهم زیاد مشکلی نداریم

گفتار درمان هستم.اگه تو تاپیکی به کمکم نیازی بود تگم کنید لطفا☺️

منم وقتی مجرد بودم همین فکرارو میکردم

بااینکه شوهرم خداروشکر خوبه

ولی زندگی متاهلی هم مشکلات خودش رو داره

😃به خاطر بسپاریم همراهی خدا با انسان مثل نفس کشیدن است..آرام، بی صدا، همیشگی...(لعنت☄به دلِ سیاهِ شیطان🔥)...

خییییییللللییییییی اصن کیف میکنی😐ن بابا متاهلی چیه مجبوری حتی اگه قهرم بودی ببینیش و صداشو بشنوی و تازه غذا درست کنی و نمیتونی بلاکش کنی دلت خنک شه از اینور بلاک کنی ازاون طرف میبینی روبروته

اره فکر قسط و قرض و حرف مادرشوهر و خواهرشوهر و بچه و شوهر از هر بچه ای بچه تر خیلی خاص و باحاله 😂😂

بستگی داره با کی ازدواج کنی

بعد از تعلیق شدن با شیش تا شماره این هفتمین کاربریمه که با شماره مادر گرامی اومدم 😅❤️ 😁😁 رفیق شهیدم (شهید زین الدین :رتبه ۴کنکور سراسری رشته تجربی ✌️)اگه امضامو میخونی برا برآورده شدن حاجتم صلوات بفرست 🕊️چی‌خوُشحالت‌میکُنهِ‌همونوُ‌بَرات‌آرزو‌میکُنَم🫂پرنسس بابامم 😂خدایا همه نی نی سایتیا رو به آرزوهای قشنگشون برسون 🕊️خصوصا اونایی که نی نی ندارن ❤️تو رو خدا قبل از اینکه بخواید تعلیقم کنید بهم بگید فکر شماره جدید باشم 😂Free palestine🇯🇴❤️✌️