2777
2789
عنوان

تصمیم جدی برای طلاق

2070 بازدید | 149 پست

تصمیمموگرفتم واقعا دیگه ادامه زندگی برام سخت شده خدامیدونه فقط بخاطربچه هاموندم و نداشتن پشتیبان ولی هرچه بادا باد...مرگ ی بارشیون ی بار.میخوام برم مهرموبزارم اجرا  یواشکی بعد برم ازین خونه و بعد درخواست طلاق،ولی  نمیدونم مراحلشو 

خونه مامان بابامم جایی ندارم ولی بزور خودمو بهشون تحمیل میکنم بزار تحملم کنن حاضرم کلی سختی ب جون بخرم فقط ازدست این روانی حیوون راحت شم، میترسم از واکنش شوهرم چون ی روانی هرکاری ازدستش برمیاد

محتاج دعاهاتونم🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره بایدپول مشاوره جمع کنم با یکی مشورت کنم

اره حتما 

چون میگی خیلیم اذیتت میکنه شاید کمکت کنه اصلا از همین طریق کارت راحت تر جلو بیوفته 

امیدوارم به زودی و به راحتی خلاص شی میفهمم تحت خشونت بودن چه حسی داره

magic comes in pices🧚🏻‍♀️معجزه ذره ذره اتفاق می افتد💫
حداقل بمون برای خودت مال و اموال جمع کن بعد برو اینجوری دست خالی کجا میخوای بری اونم تویی که پشتیبان ...

چجوری جمع کنم این عوضی ۵۰تومن دستم نمیده پول یارانه دستمه همش میپرسه قرون ب قرونشو چیکارکردی ببینه دروغ میگم کتک میزنه طلاهاموازم گرفته الن ی مقدار دارم اونارم میخادبگیره ازم 

خیلی حالم خرااابه کاش بشه زودتر ازدستش خلاص شم بخدا ک ی حیوونی بیش نیس

ایشالا که میشی🥲🫂گفتی سه تا پسر داری امیدوارم بزرگ باشن حمایتت کنن

ایشالا که میشی🥲🫂گفتی سه تا پسر داری امیدوارم بزرگ باشن حمایتت کنن

اولی۶سالشه همینکه نگاش میکنم فک میکنم بدون من میخاد بزرگ بشه و من بدون اون چ کنم شروع میکنم ازته دل گریه کردن تاجایی ک دیگه عین جنازه ها میفتم بعد شوهرمونفرین میکنم ک عامل همه بدبختیامه

اولی۶سالشه همینکه نگاش میکنم فک میکنم بدون من میخاد بزرگ بشه و من بدون اون چ کنم شروع میکنم ازته دل ...

ایرادی نداره قطعا شوهرت نمیتونه از پسشون بر بیاد چه بسا بتونی حضانتشونم بگیری 

بعدشم پسرت با پدر و مادر جدا بزرگ شه خیلییی بهتره تا اینکه هرروز ببینه مامانش چه زجری داره میکشه و هزاران آسیب روانی بهش وارد میشه 

بعدشم تو قطعا میخوای پسرت مستقل و قوی و از نظر روانی سالم بزرگ شه پس در وهله اول باید ببینه که مادری داره که علی رغم همه جور سختی واسه رها شدنش و آزادیش تلاش کرد

عمیقا واست دعا میکنم همه چی واست آسون پیش بره