2777
2789
عنوان

میشه ١ لحظه بیایین؟؟؟

63 بازدید | 9 پست
من هفته ٣٠ بارداری ام یه سفر پیش اومده که اگر برم خیلی برای موقعیت شغلی ام خوبه. ولی طول پروازش حدود ١٠ ساعته. از دکترم هم پرسیدم گفت اشکال نداره ولی کلا دکترم همه چی رو خیلی راحت میگیره. حالا میخوام بدونم کسی بوده تو این سن بارداری پرواز طولانی داشته؟ مشکلی پیش نمیاد؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ده ساعت خیلی طولانیه چون در سه ماهه سوم بارداری هستین سفر هوایی براتون ممکنه خطر داشته باشه،دکتر منم بعد از هفت ماه سفر رو قدغن کرد گفتن احتیاط کنی بهتره
همیشه جای شکرش باقیست الهی شکرت.....
یکی از دوستای من ماه 8 سفر 10 ساعته رفت و مشکلی واسش پیش نیومد. من خیلی پرواز 10 ساعته داشتم اما باردار نبودم با این حال روی پریودم خیلی تاثیر داشت. بخاطر تغییر ساعت سیستم بدنم هربار نظمشو از دست میده. اگر بعد از رسیدن بتونی 24ساعت کامل استراحت کنی و بخوابی کمتر اذیت میشی.
مامانهای تیر 96:                  http://www.ninisite.com/discussion/topic/1180793/%D9%85%D8%A7%D9%85%D8%A7%D9%86-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AA%DB%8C%D8%B1-96
این تجربه منه واسه همه مامانها: مادر من شاغل بود. من بعنوان بچه اش آرزو میکردم خونه و ماشین بهتر و پول بیشتر نباشه اما مامانم روزا وقتی میام خونه درو واسم باز کنه.
مامانهای تیر 96:                  http://www.ninisite.com/discussion/topic/1180793/%D9%85%D8%A7%D9%85%D8%A7%D9%86-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AA%DB%8C%D8%B1-96
تا جایی که میدونم، منعی که دکترها برای پرواز میذارن ربطی به مدت پرواز نداره؛ بلکه ربط به میزان ارتفاعی داره که هواپیما از زمین می گیره (چند هزارپا هواپیما میره بالا). فک کنم یه سرچ بکنی به انگلیسی تا حدی دستت بیاد که چقدر میتونه مشکل دار باشه/نباشه.