2777
2789
عنوان

پنهون کاری

69 بازدید | 8 پست

سلام 

توروخدا تا اخر بخونین... 

منو رلم یکسال هس باهمیم 

ت زندگیم خیلی مشکل دارم و تنها کسی بود ک حالمو خوب میکرد 

از چشمام بهش بیشتر اعتماد داشتم.. 

باورش داشتم میدونستم کار اشتباهی نمیکنه

همشهری هستیم اما شغلش یه شهر دیگس و تا ۲۵ روز همدیگرو نمیبینیم.. از دوهفته میاد باز میره 

این دو هفته ای ک هس هیچ جا نمیرم هر مهمونی و دعوتی همه چیو بخاطرش کنسل میکنم تا هرشب ببینم 

بهم گف ماشین بابام اوک شه دو سه روزی باهم بریم تفریح منم خیلی خوشحال شدم ک بیشتر کنارش بتونم باشم.. 

گفت ماشین اوکی نشد من با دوستام با اتوبوس میریم فلان جا (دوست دیگش هم ت همون شهری ک میخان برن هست و ماشین داره.. ) گف اون میاد از اونور دنبالمون 

حسم میگف دروغ میگ با اینک اعتماد داشتم اما نمیدونم چرا حسم اینو میگف.. و بهم ثابت شد همش در حال سوتی دادن بود بهش گفتم ت اتوبوس یه عکس از خودت میدی گفت وایسا یه جا اتوبوس وایسه شکم بیشتر شد تا اینکه استوری گذاشت ت کافه بود دیدم سوییچ ماشین باباش هم کنارش ت عکسه...  جلد سوییچش ابی بود 

مردم و زنده شدم نمیخاستم تفریحشو خراب کنم... 

اومد از تفریح سوییچشو دیدم  همون جلد ابی و دقیقا همون بود 

یکم گذشت از ماشین بیرون شدیم 

بهش گفتم میشه سوییچتو بیاری 

اورد دیدم جلدشو برداشته بعد کلی بحث اعتراف کرد ک نمیخاستم ناراحت شی ت خیلی حساسی... 

خیلی گریه کرد معذرت خواهی کرد..  سر یه ساعت 

🥲 بخشیدمش

ازم قول گرف ک فکر نکنم ب این قضیه و اذیت نشم اما 

دوروزه میگذره بهش مث قبل محبت میکنم اما حالم یجوریه 

خیلی بدم.. 

من از همه ضربه دیدم تنها کسی ک باورش داشتم عشقم بود... 

خیلی حالم بده 

چیکار کنم....؟ 

نمیخام رابطم خراب شه... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگ ت حساسی  خونه نداشتیم بریم تفریح..  بخاطر همین مجبور شدم با رفیقام برم...

خب ب تجربه من گوش بده 

سعی کن حساسیت درست کنی اگه بازم دروغی ازش سر زد کاملا ولش کن ازش آدم زندگی ذرنمیاد