2777
2789

یه سوال

تو خانوادتون دوقلوهم داشتین؟

میبینی؟ لباسهایی هستند که راه میروند دروغ می گویند ، عاشق میشوند و می میرند. کمتر لباسی آن بیرون است که درونش انسان وجود داشته باشد به راستی که این دنیا يك رختکن بزرگ است.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عجیبه یه ادم الکلی بچش دوقلو میشه بعد این همه ادم سالم در به در دنبال بچن ولی نمیشه که نمیشه

جد و‌آبادت الکلیه!خدا در حق لیاقت آدما بهشون میبخشه!

برای سلامتی نینیم صلوات بفرستین
فعلا تو الکلی ای عزیزم  امیدوارم خدا اون بچه هارو یطوری برسونه به یه ادم بهتر این خیلی براشون ...

معلومه کمبود داری

خداروشکر دنیا معطل آدمی بخیل و‌حسودی مثل تو نیست احمق جان

فعلا تو الکلی ای عزیزم  امیدوارم خدا اون بچه هارو یطوری برسونه به یه ادم بهتر این خیلی براشون ...

چرا اینجکری میگه چجوری رلت میاد اخه 

چون یسیریا نازا هستن بیمارن بقیه حق ندارن بچه داشته باشن 

نگو اینجوری دل نشکن 

مبارک باشه چی شده این خانم چی میگه؟

هیچی یه عده حسودن واسه همینم هست که به هیچ جا نمیرسن چون برای دیگران بد میخوان،خدا به خودشون برمیگردونه