2777
2789

من نوجوون ام خودم چادر و انتخاب کردم هیچ کدوم از عقاید به زور نیست ولی انقد تو جامعه هی میگن اره چادریا فلان ان و اینا (البته تا یه جایی حق دارن چون همه ادما درست نیستن) واقعا دل ادم میشکنه وقتی میبینه دوستاش که خودشون چادری بودن الان دیگه مانتویی شدن تو مدرسه و اینا اگه بفهمن چادری هستی دیگه باهات رفتار سابق و ندارن با اینکه قبلش باهات خوب بودن.. 🙂

کنکوری ام میشه برا موفقیتم یه صلوات بفرستی🩵✨

من خودم بی حجابم

ولی بنظرم هرچیزی بخاطر تحمیل و اجبار دیگران باشه غیر انسانیه

حتی حجاب نداشتن

خودت چطوری حالت خوبه دلت آرومه

همون باش

کسی که واقعا دوستت داشته باشه حالا چه دوست مذکر چه مونث

به انتخابت احترام میذاره هر طور که باشی

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونم تو سنی هستی که حرف و رفتار بقیه برات اهمیت داره ولی باید سعی کنی اهمیت ندی 

مگه آدمای بدون چادر همه خوبن؟؟؟ 

بلاخره تو هر قشری خوب و بد وجود داره

تو سعی کن تو هر قشری هستی جزو خوباشون باشی 

اونم نه از نظر مردم!!!!

❌مرگ بر صهیونیست کودک کش🇮🇱❌برای کودکان مظلوم فلسطینی 🇵🇸😭                        پولدار بد می‌بینی،.                              از پول بدت نمیاد...                  دیندار بد می‌بینی،.                  از دین بدت میاد؟!             آدم باش....
تقصیر عده ای از شماست که دید مردم رو بد کردید با فضولی های بی جا و توهین و ... متاسفانه مردم عده ...

همچین میگین انگار اینجور چیزا تو آدما مانتویی و بی حجاب نیست 

میخوای صدتا مثال برات بیارم 

❌مرگ بر صهیونیست کودک کش🇮🇱❌برای کودکان مظلوم فلسطینی 🇵🇸😭                        پولدار بد می‌بینی،.                              از پول بدت نمیاد...                  دیندار بد می‌بینی،.                  از دین بدت میاد؟!             آدم باش....
طرز تفکر هرکس درطول زندگیش عوض میشه و پوشش هرکسی هم فقطط به خودش مربوطه شما چرا باید با دیدن مانتو پ ...

اون قضیه اش جدا بود من مانتویی بودم دوستام چادری بعد من با اینا گشتم خودمم دوست داشتم چادر بپوشم و اعتقاداتم محکم تر شد بعد بخاطر این برام عجیب

کنکوری ام میشه برا موفقیتم یه صلوات بفرستی🩵✨
همچین میگین انگار اینجور چیزا تو آدما مانتویی و بی حجاب نیست  میخوای صدتا مثال برات بیارم  ...

ببخشید من ریپلای میکنم

حجاب دستور کیه؟ خدا و اولیای خدا

من نوعی از کسی که ظاهرش حداقل چیزیه که خدا میپسنده انتظار و‌توقع یه سری کارها رو ندارم

همیشه محجبه ها میگن پوششمون لباس حضرت زهراست

پس کسی که الگوی لباس پوشیدنش حضرت زهراست رفتارشم باید سعی کنه مثل ایشون باشه 

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

ببین به این چیزا اهمیت نده و انقدر بزرگش نکن ، آدما عقاید متفاوتی دارن  ، همه هم نمیتونی راضی نگه داری ، اگه وقتشه به خاطر خودت زندگی کنی نه به خاطر بقیه ، اگه کسی سر این قضیه تنها بدش اومد تو هم نادیدش بگیر چون قضاوت تنها از ظاهر نشانه کوته فکریه 

نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی  روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻‍🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚

ببخشید من ریپلای میکنم حجاب دستور کیه؟ خدا و اولیای خدا من نوعی از کسی که ظاهرش حداقل چیزیه که خدا ...

نه خواهش میکنم اتفاقا نظرتون در کمال ادب بود و خیلی خوشم اومد 

بله من اینو کاملا قبول دارم که رفتار بعضی از باحجابها خوب نیست و بخاطر همون حجاب توقع بیشتری ازشون هست ولی خب بلاخره آدم بداخلاق و بدرفتار تو هر قشری هست نمیشه بخاطر یه عده همه رو بدنام دونست 

البته خب تبلیغ فضای مجازی هم بی تاثیر نیست 

مثلا تا یه باحجاب یه کار خطا بکنه همه جا پر میشه ولی اگه همون کار رو یه آدم بی حجاب انجام بده کسی توجه نمیکنه