2777
2789
عنوان

بیاین از اونی بگین که یه روزی خیلی دوسش داشتین و دنیاتون شده بود...

| مشاهده متن کامل بحث + 509 بازدید | 55 پست

اولین عشقم نرسیدیم به هم خیلی دلم واسش تنگ شده.کاش تلاش میکردم  که بهش برسم.ودومی کسی که باهاش آشنا شدم وازدواج کزدم

پدرم ،برادرم جایگاهتون بهشت😭برای شادی روحشون صلوات🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوطرفه بود جونمون برا هم درمیرفت خیلی هم خاطره داشتیم از هم، من بی خیال شدم چون همه چیزش عالی بود اما بلاتکلیفی داشت برای آینده و زندگیش نمیتونست قاطع تصمیم بگیره و نمیشد رو حرفاش حسابکرد. 

یکی دیگه هم بود یه طرفه بود آخ که چی کشیدم من خیلی غصه خوردم خیلی اشک ریختم براش خیلی پیرم کرد شب و روزم یکی شده بود بالاخره بهش رسیدم اما دیدم اون چیزی که از دور بود واقعا نبود، خیلی وقتا یاد اون روزام میوفتم خندم میگیره

و بالاخره با نفر سوم ازدواج کردم😂😂😂😂

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

الهی خواسته دلت با حکمت خدا یکی باشه،خوشبخت بشی عزیزم 😍❤

مرسی عزیزم 🥺🥰همچنین 

بعد از تعلیق شدن با شیش تا شماره این هفتمین کاربریمه که با شماره مادر گرامی اومدم 😅❤️ 😁😁 رفیق شهیدم (شهید زین الدین :رتبه ۴کنکور سراسری رشته تجربی ✌️)اگه امضامو میخونی برا برآورده شدن حاجتم صلوات بفرست 🕊️چی‌خوُشحالت‌میکُنهِ‌همونوُ‌بَرات‌آرزو‌میکُنَم🫂پرنسس بابامم 😂خدایا همه نی نی سایتیا رو به آرزوهای قشنگشون برسون 🕊️خصوصا اونایی که نی نی ندارن ❤️تو رو خدا قبل از اینکه بخواید تعلیقم کنید بهم بگید فکر شماره جدید باشم 😂Free palestine🇯🇴❤️✌️
دوطرفه بود جونمون برا هم درمیرفت خیلی هم خاطره داشتیم از هم، من بی خیال شدم چون همه چیزش عالی بود ام ...

کار خوبی کردی قشنگم الهی خوشبخت بشی😍❤

دنیا مگه چی داشتو رو نکرده💔

خیلی همدیگه رو دوست داشتیم خیلی خوشگل بود و مهربون دانشجو پرستاری منم دانشجو بودم یه سال باهم بودیم بعد یه سال اومدن خواستگاری ولی بابا به شدت مخالف بود منم نمی‌تونستم جلو بابام‌وابسم تموم شد الان ۶ساله گذشته ولی یه روزم نشده تو فکرش نباشم

کار خوبی کردی قشنگم الهی خوشبخت بشی😍❤

فدایت🥰

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚