2777
2789
عنوان

بیاین از اونی بگین که یه روزی خیلی دوسش داشتین و دنیاتون شده بود...

| مشاهده متن کامل بحث + 509 بازدید | 55 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چقدر سخت بعد چند وقت حالتون بهتر شد؟  

زیاد  کشید ولی دقیق یادم نیس . چون از همون اول ک فهمیدم دوسش دارم میدونستم نمیشه و ی عشق ممنوعه هست خدا رحم کرد عشق چشامو کور نکرد دنبالش برم اونم چند باری زنگ و اینا زد گفتم نه و چند ماه بدش فوت شد

گاهی لیاقتمون خیلی بالا تر از داشته هامونه
این چیزا سخته ولی واقعا خدا حکمتش رو بهتون نشون داده

اره . ولی یچیزی بگم اون چشم ابرو مشکی بود منم از همون اول عاشق جسم آبروی مشکی بودم  ینی دوس داشتم شوهرم اینجور باشه الان شوهرم چشم ابرو مشکیه

اره . ولی یچیزی بگم اون چشم ابرو مشکی بود منم از همون اول عاشق جسم آبروی مشکی بودم  ینی دوس داش ...

اره من خودمم همینم عشق اولم رو یادم نرفته بدترین جاش اینه فامیلیم اون رفت ازدواج کرد هیچوقت نتونستم بهش بگم

قیافه مون هم کپی همه

اره من خودمم همینم عشق اولم رو یادم نرفته بدترین جاش اینه فامیلیم اون رفت ازدواج کرد هیچوقت نتونستم ...

زندگیه دیگه . داستان من خیلی جالب وقتی ۱۳ سالم بود عاشق یکی بودم خب نمیدونم عشق بچگی بود چی بود بد اونم ۶ سال ازم بزرگتر بود یهو شنیدم نامزد کرده بد چند وقت عاشق همینی شدم که میگم فوت شد جالبش اینه خدا بیامرز پسر عموی همون اولی بود و این حس دوطرفه بود ولی خب نشد جالب‌تر از اون اینکه اون یکی پسر عموی اینام این وسط زد عاشق من شد شدید و اونم من نخواستم🤣🤣کلا تو نوجوانیم و جوانیم در گیر این ۳ تا پسر عمو بودم

هعی تو امضامم گفتم 

کاربری دوم.بخاطر دعوا با یه آرمی تعلیق شدم و بعد یک سال پرقدرت برگشتم🌱 بی تی اس فن های کم و سن و سال محترم ریپلای نکنن.برای آرامش و تغذیه روحم گیتار میزنم.   میشه از بغض به هنر رسید و از اشک به ساز🦋🤍 اسم کاربریم هم یادگاری از کسی واسم مونده که  من رو اونجوری صدا میکرد خودش الان نیست ولی تیکه کلاماش هنوز باهامن:)💛خوبه همتونم تو امضاتون زدید نمیخواید با ادم احمق بحث کنید لعنتی شاید اون ادم احمق خودتی  ببخشید ولی من نمیتونم کرم درونمو کنترل کنم که کامنت تویی که تو امضات زدی لایک نکن رو لایک نکنم🤝🏻

و اخر سر 

درهیاهوی مغزم 

فردی را کشتم

که روزی بهترینم بود ♡🥲

میدونی چرا ورزش میکنم ؟                                                     چون داشتن یه بدن خوب یه نماد توی زندگی...                         نه میتونی بدزدیش ، نه میتونی قرضش بگیری و نه حتی میتونی بخریش ....                                                                           و این نشون دهنده تهعد، اراده و تلاشه مستمره ....♡

تازه میخواد بیاد خواستگاری🥺🥺

بعد از تعلیق شدن با شیش تا شماره این هفتمین کاربریمه که با شماره مادر گرامی اومدم 😅❤️ 😁😁 رفیق شهیدم (شهید زین الدین :رتبه ۴کنکور سراسری رشته تجربی ✌️)اگه امضامو میخونی برا برآورده شدن حاجتم صلوات بفرست 🕊️چی‌خوُشحالت‌میکُنهِ‌همونوُ‌بَرات‌آرزو‌میکُنَم🫂پرنسس بابامم 😂خدایا همه نی نی سایتیا رو به آرزوهای قشنگشون برسون 🕊️خصوصا اونایی که نی نی ندارن ❤️تو رو خدا قبل از اینکه بخواید تعلیقم کنید بهم بگید فکر شماره جدید باشم 😂Free palestine🇯🇴❤️✌️

بهم رسیدیم و الان دخملش تو بغلم 😍

باباش نمیزاره عکس دخملشو جایی بزارم 😑🥺                          بزارم مشخصاتشو بگم به دلم نمونه حداقل🥺😜🤭                   دخملیم چشاش درشت و خوشمل مشکی تیله ای مثل مامانش داره😍😅 مژه هاشو که نگم عجیب دل میبره 🥰 پوست سفید برفی 🤍♥ لباش خوداااا نگم غنچه ای و قرمز قرمز 😍💋 صورت گرد و توپولی دلم میخواد گاز بگیرم ولی دخمل لوس باباش گریه میکنه😑🥺                                                                           عشقولیم زود بزرگ شو که کلییییی باهم کار نکرده داریم کلی خرید داریم باهم کلی باید باهم شهربازی بریم و دیوونه بازی دربیاریم 😅 🥰 دوست دارم ولی نه بیشتر از باباییت یادت باسه هاااا😅