2777
2789
عنوان

درمورد گلوریا سوال داشتم

111 بازدید | 5 پست

این قرص لاغری رو کسی مصرف کرده ایا 

من احساس میکنم بدنم بهش عادت کرده ودوتا ازش مصرف میکنم چند روزه   میخواستم بپرسم مشکلی داره 

من ۳سال پیش استفاده کردم و خوب لاغر شدم ولی الان بازم پرخوری کردم تپلی شدن

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
من ۳سال پیش استفاده کردم و خوب لاغر شدم ولی الان بازم پرخوری کردم تپلی شدن

ممنون ک جواب دادی 

مشکلی براتون بعدا پیش نیومد دیگه ن

ویکی مصرف کردین فقط یا دوتا

اولاش یه انرزی زیاد میاد اونو بعدا نمیاد انگار 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون ک جواب دادی  مشکلی براتون بعدا پیش نیومد دیگه ن ویکی مصرف کردین فقط یا دوتا اولاش یه ا ...

روزی ۲تا میخوردم فقط خیلی در طی روز آب بخور ن اصلا مشکلی برام پیش نیومد فقط دهنم خشک میشد ک باید آب زیاد بخوری 

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
تا چند ماه استفاده کردین شما

دوبار گرفتم و همشو هم مصرف کردم