2777
2789
عنوان

هرکس پسر بچه داره بیا

| مشاهده متن کامل بحث + 566 بازدید | 28 پست

من پسرم ۸ ماهشه ۷۶۰۰ وزنشه قدش۷۰ 

بهداشت میگه کمه

اما دکتر گفت قدش خوبه وزنشم اشکال نداره چون دندون داره درمیاره و تحرکش زیاده خوب وزن نمیگیره

البته پسر من غذا هم درست نمیخوره رفلاکس هم داره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقد کند ینی در حد ماهی ۵۰ گرم !!!

رو نمودار وزنش نگاه کنی مشخصه اصلا،شیب نمودار خیلی ملایم میشه

بچه من با اینکه ظاهرش خیلی تبل بود تا دو سالگی شده بود ۱۳ بنظرم

ولی کاملا که غذا خور شد دیگه لاغر شد

پسر من دوسال و ۷ ماهه اس 

۱۰۰ سانت قد

۱۷ وزن

ماشالله اش باشه بچم  

هیچ کاری هم نکردم ۷ ماهه اومده

شیر خشک معمولی خورده شیر خوارگی 

الانم غذای عادی

اما فامیل پدری همشون هیکلی ان و ب اونا رفته

ایراندختم،همواره دست در دست رنج و سختی و سردرگمی.... بدتراز رنج و سختی بود سردرگمی ‌....ک الحمدلله ب آرامش رسیدم، راه های زیادی رو رفتم راههای بعضا خطرناک با خیلیا همنشین شدم و عمرم رو باختم بد بودم بدحجابو بی دین بودم ، ب خودم میگفتم امروزی و روشن فکر!....اما انگار یکی نگرانم بود انگار یکی برام دعا میکرد توی خلوت خودش  ...... انگار معجزه شد از سرگردانی نجات پیدا کردم و برگشتم ب آغوش امن خالق دیگه دلم نمیخواد روشن فکر باشم تو تایپکهای من از زندگیم میخونی از گذشته و حال و آرزوهای آینده ام از مباحث مذهبی ک دوستشون دارم از آقای غریبم از امام زمانم پس اگر حوصله اش رو نداری نیا و نخون و توهین نکن چون جوابت رو نمیدم و سختت میشه در ضمن هیچ دوستندارم آقایی توی تایپکهام حضور داشته باشه یا در خواست دوستی بده پس ورود اقایان ممنوع
امضات  خدا بحق ابولفضل نگاهدارشون باشه❤❤

فدات شم گلم ...خدا نی نی تورو هم زیر سایه خودش حفظش کنه... ابوالفضل نگهدارت❤️

آقا بی جوابم نذاشت ...۵محرم بی بی چک ام مثبت شد🥺🥺🥰🥰یا ابوالفضل تا عمر دارم شرمنده اتم ...❤️از ته دلم برای همه چشم انتظار ها دعا میکنم...میشه دعا کنید نی نی و سالم و به وقتش بغل کنم ..ممنون... خدایا شکرت بخاطروجود دوقلو هام
وای من از خدامه سزارین بشم🤐

بخدا قسم من 2 تا طبیعی آوردم این سزارین شدم فقط روزی صد بار میگم خدایا چرا اینجوری شد. خودم نمیخاستم. روزی چند بار دارم از درد گریه میکنم. بازم سیستم بدن هر کسی فرق داره. دعا کن برام زود سرپا بشم. 

بخدا قسم من 2 تا طبیعی آوردم این سزارین شدم فقط روزی صد بار میگم خدایا چرا اینجوری شد. خودم نمیخاستم ...

انشالله که سریع حالت خوب شه تو هم دعا کن زایمان راحتی داشته باشم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر تولد دو‌ سالگی پسر کوچولوم🧿🧿

نیست بخدا بقیه رو میبینم بلندترن من خودم ۱۶۹ آقام نمیدونم از من بلندتره شاید ۱۸۳

استارتر یه تاپیک داشتی پودر پسر گفته بودی میشه بگی شامل چه داروهای هستش

خدایا همیشه هوام داشتی همیشه به موقع نجاتم دادی بهت ایمان واعتماد دادم.خدایا توروبه بزرگیت قسم خواسته دلم بامصلحتت یکی بشه محمد یاسین بهم بدی خانم ام البنین توروبجان عباست قسم پیش خداضامنم بشو 😭خدابهم محمد یاسین ببخشه.دوستان هرکسی امضام روخوند ۱صلوات برای حاجتم بفرسته