2777
2789

به منم خیانت شده دو ماهه فهمیدم .میخام طلاق بگیرم از شرش خلاص بشم

روزی می آید که دلت برایم تنگ خواهد شد..روزی متوجه جای خالی ام در دنیایت خواهی شد..درست همان روزی که من؛در دست نیافتنی نقطه در زندگی ات ایستاده ام!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به منم خیانت شده دو ماهه فهمیدم .میخام طلاق بگیرم از شرش خلاص بشم

در چه حدی بوده؟

چه طور فهمیدی؟

منم ۳ ماه هست فهمیدم. خرداد

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

در چه حدی بوده؟  چه طور فهمیدی؟ منم ۳ ماه هست فهمیدم. خرداد

دو سه ساله هست با همن یه نفر دیدشون لو رفتن.پرینت پیاماشون گرفتم.اره صددرصد جنسی هم بوده موقعی که خونه نبودم .دیگه این دوسه سال اخر از من متنفر شده بود اذیتم میکرد.

روزی می آید که دلت برایم تنگ خواهد شد..روزی متوجه جای خالی ام در دنیایت خواهی شد..درست همان روزی که من؛در دست نیافتنی نقطه در زندگی ات ایستاده ام!
دو سه ساله هست با همن یه نفر دیدشون لو رفتن.پرینت پیاماشون گرفتم.اره صددرصد جنسی هم بوده موقعی که خو ...

چقدر سخته برات

متاسف شدم عزیزم😢😢🫂🫂🫂

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

چیشد ک فهمیدی؟

یه مشتری داشت که خ راب بود پدرم متوجه شده بود به زنه کسیله مسیله زیاد میبره میوه و خوراکی برنج و ..... بعد امار گرفته تعقیب اینا کردن متوجه سده پدرم بعد به همسرم گفته بزار کنار فلان حدودا ۳ ماه پیش شوهرم گفته باشه  و غیره که مثل اینکه نذاشته کنار بابامم به من گفته 

تعریف کن 

یه مشتری داشت که خ راب بود پدرم متوجه شده بود به زنه کسیله مسیله زیاد میبره میوه و خوراکی برنج و ..... بعد امار گرفته تعقیب اینا کردن متوجه سده پدرم بعد به همسرم گفته بزار کنار فلان حدودا ۳ ماه پیش شوهرم گفته باشه  و غیره که مثل اینکه نذاشته کنار بابامم به من گفته 

رفتارش ک عوض شد فهمیدی خیانت کرده چیکارا میکرد؟

رفتارش که جدیدا کلا خودشو ادم عاشق پیشه تر نشون میداد حتی تولدم گرفت برام بعد از نظر مالی به من من اوفتاده بود چون درامدش اوکی بود و اینکه من موندم به روش بیارم با نه بابام شماره زنه رم داد بهم 

چرا میگی بالاخره نکنه ترسشو داشتی و منتظر بودی و اینکه انشاالله اشتباه فکر میکنی و اینطوری نیست

ترسشو داشتم چون پدرم خیانت کار به تمام معناس و همسرمم از پدر اموخته

اگه میتونی حسابی بکوبیش و ازت حساب ببره دستش و رو کن  در غیر این صورت فقط روتون به هم باز میشه

خونه ماشین هاش و حتی اجاره مغازه اش دست منه به نام منه کلا میتونم یه روزه با خاک یکسانش کنم منتها میدونین از چی میسوزم از این که قناعت میکردم از این دلم همش میسوخت