2777
2789
عنوان

با دوتا دختر دوست شدم

515 بازدید | 52 پست

سلام من تو شهر غریبم تازه عروسی کردم دیشب شوهرم یکی از دوستای قدیمیش دعوت کرد با خانومش بد خواهر خانومش مثل من غریبه بوشهر زندگی می‌کنه 

دیشب اومدن آشنا شدم مورد تایید شوهرمم هستن دختره بهم گفت ماشین دارم هر وقت خواستی دلت گرفت زنگ بزن من بیام دنبالت بریم بیرون پس فردا میریم شمال لباس گرم نخریدم به نظرتون بهش زنگ بزنم بگم بریم بیرون خرید کنیم یا ن صبر کنم شوهرم بیاد ساعت چهار با خودش برم ؟؟؟؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من انقده سریع با کسی دوست نمیشم بعدم بزار یکم زمان بخوره بعد برنامه بچین 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

ببین من خودم رفیق باز بودم انقد ضربه خوردم الان اصلا رفیق ندارم ولی به نظرم اگه وابسته نمیشی تو رابطه منطقی پیش میری رعایت میکنی میزان نزدیکی به خودتو زندگیتو باهاش برو چه ایرادی داره منم اگه همچین رفیقی پیدا کنم شاید گاهی یه دوری باهاش بزنم