2777
2789
عنوان

دلم شکست حالم خیلی بده

124 بازدید | 11 پست

سلام دوستان با رلم کات بودم بعدش بهش پیم دادم خیلی نازمیکردخودشو بالامیگرف و فیسو افاده میکرد برام بعدش دیشب پشت سردوستم حرف زدم بدش اومد باهام دعوا کرد بهش گفتم بهم بگو دوستتت ندارم تابرم نگفت فقط ۳بار بهم گف برو خیلی دلم شکست بهم گف حتما یچیزی دارم ک تومنو دوس داری فک میکنم این رفتارش برااینک خودم بهش پیام دادم التماسش کردم بهم گف بخاطر توپاشدم. اومدم تهران چون یه شهردبگس گف میخاسم سوپرایزت کنم ولی خراب کردی

به خاطر خودتم شده از این رابطه ها بیا بیرون

حریم دل جای خداست نه ادما

تو باید دیگران رو دوست داشته باشی و مهر بورزی ولی هیچ وقت حق وابستگی عاطفی رو نداری

اینو منی دارم بهت میگم که دلم شکسته....کسی که ماه هاست داره زور میزنه یکیو فراموش کنه..

ولی باید از قلبت بیرونش کنی

به قول دکتر انوشه دل بکن تا جون نکنی

عاشق خدایی باش که یه قدم بری سمتش ده قدم میاد سمتت✨🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به خاطر خودتم شده از این رابطه ها بیا بیرون حریم دل جای خداست نه ادما تو باید دیگران رو دوست داشته ...

الان ک گف اومدم تهران دلم پرمیزنه ک ۵دیقه ببینمش 

ولی بهم گف برو برو

الان ک گف اومدم تهران دلم پرمیزنه ک ۵دیقه ببینمش  ولی بهم گف برو برو

من اسمش که میاد .....

هفته پیش خانوادم میخواستن برن خونشون یه کلمه گفتم نمیام 

درسته کل اون شبو داشتم دق میکردم ولی الان پشیمون نیستم

چون اگه فراموشش نکنم نمیتونم رشد کنم

میفهمم وابستگی داری من خودم حدودا 9 ماه کشید تا به اینجا رسیدم و دارم سرد میشم ولی تو میتونی کمتر ...

امید وارم دعا کن برام 

فقط منتظرروزیم ک بی‌بیادبگه پشیمونم تاحرفای خودشو ب خودش بزنم

امید وارم دعا کن برام  فقط منتظرروزیم ک بی‌بیادبگه پشیمونم تاحرفای خودشو ب خودش بزنم

عزیزم

من میگم فراموش کن تو میگی منتظرم برگرده بگه پشیمونم؟

فراموشی یعنی اول خودتو بابت اشتباهت ببخشی بعد اونو بعد درس بگیری از این داستان و خاطراتو بریزیش تو سطل زباله تاریخ...برگشتم توهین نکن فقط توجیهش کن که دیگه دور از جونت احمق سابق نیستی