2777
2789

من اگه بخوام تا جایی که موخوره داره کوتاه کنم باید کچل کنم🥲💔خب چیکار کنم که موهام سالم و براق و پر بشن؟🥲

از درد سخن گفتن و از درد شنیدن با مردم بی درد ندانی کع چ حالیست:) 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وقتی موخوره داری و کوتاه نمیکنی به مرور زیادتر میشه و بالاتر میره  برای اینکه موخوره نگیره موه ...

اخه خیلی بالاست برم ارایشگاه فقط موخوره هارو میگیره؟

چه رولنی پیشنهاد میدین؟  

بیام پز بدم؟؟؟؟؟؟😁 من موهام پرپشته و یکمی موج داره هیچی هم بهش نمیزنم فقط شامپو معمولی  رنگشم یه کچولو بوره  البته الان رنگ کردم 

💜تواستعاره ای هستی از تمام حس های خوب دنیا💜💞💞💞💞💞💞
الان دیگه باید کوتاه کنی تا جایی که موخوره ها کاملا گرفته بشن  روغن ارگان ، بادام ،نارگیل  ...

مرسی عزیزمم🥲❤

بیام پز بدم؟؟؟؟؟؟😁 من موهام پرپشته و یکمی موج داره هیچی هم بهش نمیزنم فقط شامپو معمولی  رنگشم ...

ایی جاننن 😁❤

موخوره یه نوع آسیب به مو هست که باید درمانش کنید قیچی زدن درمانش نیست مثل این میمونه که دستی که درد میکنه رو بگیری قطع کنی 

به اونایی که ژنتیکی موی خوبی دارن کار ندارم خوش به سعادتشون ولی اون بعضی هایی که با رسیدگی موهاشون خوبه برای موهاشون وقت میزارن مراقبت میکنن و توی این پروسه صبوری میکنن حالا اگه شما این سه تا کار رو میتونید انجام بدید میتونم بگم این بعضیا چیکار میکنن 

بگم؟؟؟

موخوره یه نوع آسیب به مو هست که باید درمانش کنید قیچی زدن درمانش نیست مثل این میمونه که دستی که درد ...

بگین ممنون میشم

بگین ممنون میشم

ساقه ی مو یه بافت مرده است که ما باید از بیرون بهش مواد بدیم ، چیزی ک ساقه ی مو نیاز داره سه تا چیزه پروتئین، آب ، اویل ( مواد تشکیل دهنده ی مو ) که باید بهش برسونیم 

پروتئین از طریق ماسک های مغذی 

آب از طریق اسپری ها یا کرم های آبرسان 

چربی هم از طریق اویل های مخصوص (این روغن ها هیدرولیز شده هستن و مثل اویل های طبیعی درشت مولکول نیستن ) 

ماسک مو رو بسته ب نیاز مو هفته ای یک الی دوبار

آبرسان و اویل رو هر روز باید استفاده کنیم ، کاری ک خودم هم انجام میدم 

و هر ماه نوک گیری ، وقتی میگم نوک گیری به این معنی نیست ک دو سه سانت یا سه چهار سانت از مو رو یکدست کنی (یکدست کردن با نوک گیری فرق داره)

برای نوک گیری میری توی نور میشینی با قیچی ک فقط و فقط مخصوص نوک گیری موهاته ، از کمی بالاتر از جایی ک ساقه دو یا چندشاخه شده ، سفیدک زده ، گره افتاده قیچی میزنی ، قبل نوک گیری اسپری آبرسان استفاده کنید تا اصطکاک برخورد قیچی با مو رو کاهش بدیم بعد نوک گیری هم آبرسان و اویل استفاده کنید روی ساقه 

از کش های شلوار ، کش های پلاستیکی کوچولو  هم اگه مجبور بودی هم  استفاده نکنید چون بعدش متوجه میشی ساقه ی مو رو میشکنه و دقیقا از همونجا مو آسیب میبینه