2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثلا ازدواج تو چه سنی خوبه ؟

حداقل ۲۵ 

من بشخصه تازه تو این سن فهمیدم ملاکم برا ازدواج چیه معنی تعهدو همسری رو فهمیدم

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  

[QUOTE=314898288]والا مجرد داریم صبح سرکار بعد از ظهر باشگاه بعدشم دوش میگیرن با دوستاشون میرن بیرون تفریح تو تعطیلات ...[/QUOTE

آرزوی موفقیت را برایت میکنم 

قطعا متاهلی

هیچکس هم بی عیب نیست ولی نقش زن خیلی مهمتره تا مرد

شوهر بهترینش خوبه ولی سگش می ارزه به بعضی اعضای خونه  پدری از جمله زن داداش نامادری اینا

خونه خودت ارامشی داره که هیچ جا نداره

شیرینی که بچه داره غیر قابل وصفه

اغوش شوهر بهترین و امن ترین جای دنیاس

هر برهه از زندگی خوشی ها و سختی های خودش رو داره پس هیچ کدوم خوب با بد مطلق نیست، من اگه مرد بودم متاهلی رو ترجیح می دادم، الان من همسرم خوبه تو همه کارهای خونه هم کمکم میکنه، با خانوادش هم مشکلی ندارم و رابطمون خوبه، ولی میدونی چیه کلا از مسولیت مادری خسته شدم، مادر که شدی انگار یه کوه بزرگ رو دوشته، بارداری، زایمان، بچه داری، نگرانی برا بچه ها و ....... 

نه خوب بود ازادم بود ریاستم داشتم ولی اینجا خیلی بهتره اونجا شده بودم پرستار بابا و زن بابا ینی خودم ...

انشاءالله هرجا و تو هر شرایطی که باشی خوشبخت باشی گلم