2777
2789
عنوان

کار ادیت عکس انجام میدم به نظرتون خیلی بد شده

| مشاهده متن کامل بحث + 439 بازدید | 38 پست
اولی خیلی خوشگلتر و طبیعی تره

خدا میدونه یعنی چی میخواد بگه؟

جاریم دختر بدی نیست اما خیلی کمال گراست مطمئنم میخواد ایراد بگیره

به یه پسره خوشگل😏جذاب😎پولدار🤑قد بلند🕴خوشتیپ😍سیکس پک دار💪عطر تلخ برنه😜نیاز مندیم😉برای واکس زدن کفشایه آقامون😑بله ما آقامونو ب دنیا نمیدیم😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همون روز اول گفت عکسا چطورن گفتم خوبه😓

بگو در حد گوشی خوبن 

ولی در این حد در میان ن بیشتر 

این فکر کردی الان پسراشو تغییر میدی میکنیشون چشم آبی پوست سفید خشگل 

البته کلن جاری دیگه هر کاری کنه یه چیزی میگه 

منم دوس دارم ادیت یادبگیرم

من‌ خیلی دوست دارم اما خب غریبه ها بهتر هستن برای اشنا وقتی میزنی امکان داره کارتو زیر سوال ببرن

به یه پسره خوشگل😏جذاب😎پولدار🤑قد بلند🕴خوشتیپ😍سیکس پک دار💪عطر تلخ برنه😜نیاز مندیم😉برای واکس زدن کفشایه آقامون😑بله ما آقامونو ب دنیا نمیدیم😂
بگو در حد گوشی خوبن  ولی در این حد در میان ن بیشتر  این فکر کردی الان پسراشو تغییر میدی ...

این دختر خوبیه

ولی کمالگراست دوس داره همه چی عالی باشه

ولی کلن بهتره کار برای فامیل و اشنا انجام ندی زیر سوال میری😅

این دختر خوبیه ولی کمالگراست دوس داره همه چی عالی باشه ولی کلن بهتره کار برای فامیل و اشنا انجام ن ...

اره دیگه انجام نده 

فامیل کلن آدم خراب میکنن پیشرفت آدم دوست ندارن همیشه یه چیزی میگن

اره دیگه انجام نده  فامیل کلن آدم خراب میکنن پیشرفت آدم دوست ندارن همیشه یه چیزی میگن

جاریم اونجوری نیستا

ولی ادما انقدر تغییر میکنن من توقع ندارم ازش بگه بده اما امکانش هست بگه خوب نشده

خیلی خوب شده بنظرم

ممنونم😘