2777
2789
عنوان

واقعا خوشگلی شانس نمیاره

1038 بازدید | 73 پست

یکی از آشنایانمون یه خانوم خیییییلی زیبایی بودن یعنی هر چی از زیباییشون بگم بازم کم گفتم اصلا تو عمرم اونجوری خوشگل ندیدم... شبیه خانومای خوشگل باکویی بود آخه مادربزرگ مادریشون هم باکویی بود

ابروهاش عین مخمل بود چشماش درشت کشیده پره های بینیش یه خورده باز بود همین چهرشو چند برابر زیبا تر کرده بود....قد بلند.. بلاخره میگم حوشگل فکر نکنین از این خوشگلای جلف عملی امروزی... هر وقت میدیدمش بهش خیره میشدم همیشه آرزو داشتم یه دختر در آینده داشته بشم شبیه اون

بلاخره ایشون همسرش بهش خیانت کرد و رفته بوده زن دوم گرفته بوده ایشونم خودشو کشت

❤️مشهد❤️ ای کاش من مسافرت بودم❤️❤️امام رضا❤️❤️لایق وصل تو که من نیستم😢😢😢 تو خیلی آقای مهربونی هستی امام رضا😍😢❤️ یا ضامن آهو مددی🥲❤️❤️ میشه برای بچه دار شدنم صلوات بفرستین برام دعا کنین زود مادر شم😍❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی می رفتم بیرون همه می گفتن چه زن چه مرد چه زیباست هی نگاهم می کردن همش گاهی هی برمی گشتن نگاه کردن پشت هم اخرش خواهرام که به زیبای من نبودن خوشبخت ترشدن خوشگلا اقبال ندارن

عمه جونم دلم برات تنگ شد چقد زود رفتی پیش خدا روزی نیست که یادت نباشم 
آره واقعا ما خوشگلا اصلا شانس نداریم همه هم حسرت ظاهرمون میخورن نمیدونن تو دلمون چه خبره 

حآلا مگه زشتا شانس دارن؟چه فرقی داره

ما به دنیا اومدیم تا رنج‌ها بی صاحب نمونه                        پول که نداشته باشی قصاب سرکوچه هم بهت دل نمیده چه برسه به عشقت

کی گفته که خوشگلی شانس میاره

اتفاقا دردسر هم خیلی داره 

من خودم نمیگم خیلی خوشگلم اما اطرافیان میگن خوشگلم 

من شوهر خالم بهم چشم داشت 

البته خالم میگه آلزایمر داره اما باور ندارم که آدم تو سه ثانیه زمان آلزایمر بگیره 

من احمق بگو فکر میکردم مثلا میخواد به مهمونش احترام بذاره 

یا منو مثل دختر خودش می‌دونه

تف به ذات آدما 

همه چیز در سن ۹ سالگی متوقف شد 

اخرش چه بد بود

آره واقعا... وضع پدری توپ.. یکی یدونه پدر مادر از اول تو ناز و نعمت بزرگ شده بود

❤️مشهد❤️ ای کاش من مسافرت بودم❤️❤️امام رضا❤️❤️لایق وصل تو که من نیستم😢😢😢 تو خیلی آقای مهربونی هستی امام رضا😍😢❤️ یا ضامن آهو مددی🥲❤️❤️ میشه برای بچه دار شدنم صلوات بفرستین برام دعا کنین زود مادر شم😍❤️

کاملا درسته که خوشگلی شانس نمیاره 

پولداری هم خوشبختی نمیاره 

ولی یه ولی خیلی مهم هست 

این اتفاقی که میگی برای ادم زشتم پیش میاد 

خوشگلی خیلی جاها به دردت میخوره و تاثیر داره حتی تو ازدواج از هزار تا خاستگار خودت حق انتخاب بکیشو داری یا اشتباه با درست 

ولی ادم زشت توی دوتا میتونه انتخاب کنه فقط که اوتم احتمالش هست بهش خبانت شه 

پولم که میشه باهاش همه چی رو حل کرد 

من معمولبه چهرم بختم بد بود شوهرم مثل اون اقا بهم خیانت میکرد و زیبا انچنانی هم نیستم من فقط خودکشی نکردم اون خانوم شاید اگه این کارو تمیکرد الان صدتا خاستگار داشت و ازدواج بهتر میکرد خوشبخت میشد 

زمانی که دنبال عشق نبودم  با اون آشنا شدم و زمانی که بیشتر از همه دوستش داشتم اونو از دست دادم💔میشه برای برگشتنش دعا کنید