2777
2789
عنوان

نداشتن خواستگار...

| مشاهده متن کامل بحث + 1635 بازدید | 90 پست
اوضاع خانوادم متوسط رو ب پایینه با یه حقوق بازنشستگی پدرم+یارانه سر میکنیم. شاغل نیستم. قصد دارم بر ...

عزیزم بهتره بری سرکار با تنها دانشگاه رفتن چیزی عاید ادم نمیشه

بعد اینکه اینکه چرا صورتت رو اصلاح نکردی؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موافق صدتم اینا میشن شوهرت پسرشون نماده فقط

دقیقااا

بعدشم فکر میکنن ک...ن آسمون سوراخ شده پسرشون افتاده پایین انقدر که دست بالا میگیرن خودشونو 

بهشت ارزانی خوبان عالم، بهشت من تماشای حسین( ع) است✨

سرکاری بری یا باشگاه یا دانشگاه ...کلا تو اجتماع باشی با آدمای بیشتری سر و کار داری موقعیت جور میشه& ...

ماکه رفتیم و میریم بازم خبری نیست برامون

بهشت ارزانی خوبان عالم، بهشت من تماشای حسین( ع) است✨

شرمنده اسی من ۱۹ سالمه و نامزدم شاید بگی الا بی درکم و...  ولی بخدا ازدواج هیچ سودی نداره کی و ...

آره ولله من از بچگی فکر کنم 10یا11 سالم بود تا 17 که شوهر کردم خواستگار داشتم خواستگار زیادی هم خوب نیست ..انگار همه روت زومن تو هم میمونی با کدوم باشی شانسی میزنی میبینی هی سیب زمینی ته گونی گیرت اومده ..میگی کاش اون یکیو برمیداشتم 

من درگیر باید و نباید شدم ..آدمارو خواستم رعایت کنم ..حل شده بودم تو طبیعت دورم ..حالا برمیگردم به حقیقت خودم
هرکی گفته درگیری ذهنی و اینا بیجا کرده از خداشونه من از ۱۷ سالگی دارم،قبلا به خاطر عشقم رد میکردم ا ...

امیدوارم خوشبخت بشی بین همین خواستگارات از سن ۱۷ سالگی، یکی مناسب خودت مورد پسندت باشه:))

آره ولله من از بچگی فکر کنم 10یا11 سالم بود تا 17 که شوهر کردم خواستگار داشتم خواستگار زیادی هم خوب ...

دقیاقاااا حالا من ۱۵ سالگی سیب زمینی گندیده برداشتم😂ولی پسش دادم به خونوادش بعد ۱۷ سالگی یه سیب قرمز برداشتم😂😂

سبز میشوم در اوج آ 
دقیقااا بعدشم فکر میکنن ک...ن آسمون سوراخ شده پسرشون افتاده پایین انقدر که دست بالا میگیرن خودشونو& ...

اره ولله ...فکر میکنن عهد عتیقه بعد پسراشون شاهزاده این ولایتن بخدا پسرشون هر و از بر تشخیص نمیده ...

من درگیر باید و نباید شدم ..آدمارو خواستم رعایت کنم ..حل شده بودم تو طبیعت دورم ..حالا برمیگردم به حقیقت خودم