2777
2789
عنوان

نداشتن خواستگار...

| مشاهده متن کامل بحث + 1635 بازدید | 90 پست
دقیقا... فقط قضاوت میکنن و هیچ کمکی نمیکنن🥺

عزیز من ی سال ازت بزرگترم منم مث توام هیچ کمکی از کسی بر نمیاد 

مادرم ،مهم نیست چند سال است که از پیش من رفته‌ای، همیشه دعا می‌ کنم که یک بار دیگر صورتت را ببینم. دلم برایت تنگ شده است! اگه امضام میخونی لطفا دعا کن منم برم پیش مامانم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم آبجی ..مردم نمیتونن ازدواج کنن جز یه عده محدود که خودشونو با فشار تو چشم همه میکنن ...برای د ...

اینجور دختری نیستم متأسفانه یا خوشبختانه... دختر خیلی ساده ای هستم خیلیییی زیااااد

شرمنده اسی من ۱۹ سالمه و نامزدم شاید بگی الا بی درکم و... 

ولی بخدا ازدواج هیچ سودی نداره کی واسه اقا بالا سر ذوق میکنه 

من از ۱۳ سالگی خاستگار داشتم الانم که نامزدم کلا خانواده پدریم با خونوادم قهرن که دخترتو به اون ور دادی به ما ندادی عمم با چاقو اومده بود پارسال به بابام میگف دختر ماله منه ها😐

من هیچ سود و بهره ای نبردم از خاستگار و... به نظرم توم برا این قضیه ناراحت نباش 

بخت خوب خودش میاد.

سبز میشوم در اوج آ 
یدونه هم نداری؟

چنتای داشتم ولی بدرد نمیخوردن

مادرم ،مهم نیست چند سال است که از پیش من رفته‌ای، همیشه دعا می‌ کنم که یک بار دیگر صورتت را ببینم. دلم برایت تنگ شده است! اگه امضام میخونی لطفا دعا کن منم برم پیش مامانم 

یه چادر سرت کن  هر جمعه برو نماز جمعه  مسجد و اینجور ها رو هر روز برو

تجربه به من ثابت کرده این ننه هایی که اینجور جاها دنبال عروس میگردن از همه بدترن 

بهشت ارزانی خوبان عالم، بهشت من تماشای حسین( ع) است✨

اینجور دختری نیستم متأسفانه یا خوشبختانه... دختر خیلی ساده ای هستم خیلیییی زیااااد

همون دیگه دختر گلم ...بسی لولی وش شیرین کرشمه که ریزد خون ز دلها چشمه چشمه ...تو که ساده ای یه بالش انداختم بیا کنار من بخواب ...ستاره ها و بشمریم ...ستاره ما هم چراغ هواپیما بود 

من درگیر باید و نباید شدم ..آدمارو خواستم رعایت کنم ..حل شده بودم تو طبیعت دورم ..حالا برمیگردم به حقیقت خودم
اوضاع مالی خانوادت؟ شاغلی؟ قیاقه؟ 

اوضاع خانوادم متوسط رو ب پایینه با یه حقوق بازنشستگی پدرم+یارانه سر میکنیم.

شاغل نیستم. قصد دارم برا ارشد بخونم ولی قیافم خیلی سادس نگرانم مورد تمسخر بقیه قرار بگیرم. ن اصلاحی ن چیزی...

تجربه به من ثابت کرده این ننه هایی که اینجور جاها دنبال عروس میگردن از همه بدترن 

موافق صدتم اینا میشن شوهرت پسرشون نماده فقط

من درگیر باید و نباید شدم ..آدمارو خواستم رعایت کنم ..حل شده بودم تو طبیعت دورم ..حالا برمیگردم به حقیقت خودم
اوضاع خانوادم متوسط رو ب پایینه با یه حقوق بازنشستگی پدرم+یارانه سر میکنیم. شاغل نیستم. قصد دارم بر ...

خب چرا اصلاح نمی کنی؟یه تغییراتی بکن 

رشته ت چیه ؟

حتما برو سرکار یا حداقل یه جاهایی برو دیده بشی چهارتا کلاس برو

متاسفانه ن.

سرکاری بری یا باشگاه یا دانشگاه ...کلا تو اجتماع باشی با آدمای بیشتری سر و کار داری موقعیت جور میشه 

ولی دوره زمونه خواستگار تموم شده اکثرا رل میزنن و آشنا میشن هعی

هرچه در جستن آنی ،آنی