2777
2789

این قطره رو بچتون تاثیر داشته؟دخترم کولیک داره کل شبانه روز گریه میکنه 😔 همه راهیو امتحان کردم 😔نفخ و دل درد داره همش با گریه از خواب پامیشه ودلم براش کبابه توروخدا کمکم کنین بگین چیکارا کردین برا کولیک؟ و تاثیر این قطره چقدره

عزیزم من برا دخترم استفاده میکردم پارسال باید مرتب و هر روز داده بشه بله میشه گفت خوب بود ولی چون دخترم ریفلاکس شدید داشت گریه اش بخاطر اون بود

من فق یه پفک اشی مشی ساده نیستم!اشی مشیه اصلم😏😂🫶🏻 اشی مشی یک پفک نیست یک سبک زندگیست😍😂🧡

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین اصلا برای کولیک اینجوری نیست که مثلا اگر این قطره رو بچه من جواب داد حتما رو بچه شما هم جواب بده 

مثلا دوستم به پسرش روتفلور میداد میگفت آب رو آتیشه 

برای پسر من هییییچ اثری نداشت عوضش پدی لاکت عالی بود 

من همراهش کولیکز هم میدادم

شما هم چندتا قطره رو امتحان کن ببین کدوم به پسرت میفته 

حداقل سه روز هم باید بدی تا مطمئن بشی به درد میخوره یا نه 

ولی حتما دو مدل قطره باید بدی 

یکیش از این عصاره های نعنا و شوید و اینجور چیزا باشه مثل کولیکز و گریپ میکسچر 

یکی هم مدل پروبیوتیک 

عزیزم من برا دخترم استفاده میکردم پارسال باید مرتب و هر روز داده بشه بله میشه گفت خوب بود ولی چ ...

سلام گلم خیلی ممنون 

دخترتون گریه شدید داشت؟یعنی بعد این قطره کامل اروم میشد؟

خب قطره های دیگه رو امتحان کن  باید انقدر آزمون خطا کنی تا ببینی چی بهش میفته  البته ...

طفلکم خیلی گریه میکنه😔

ببخشید هی سوال میکنم میشه بگید بعد کولیک بچه آروم میشه؟من اصلا تجربه ندارم شرمندم

ینی بعد کولیک وقتی بیداره پشت هم گریه نمیکنه؟

[QUOTE=314862873]سلام گلم خیلی ممنون  دخترتون گریه شدید داشت؟یعنی بعد این قطره کامل اروم میشد؟[/QUOTEدختر من شدیدا گریه میکرد طوری ک همسایه ها صبح به ما میگفتن بچه اتون چشه؟! تمام قطرها رو دادم بهش چندین دکتر بردم گفتن تا ۴ماهگی همینطوره باید تحمل کنی دکتر میگفت شب باهاش بیدار بمون صبح بخواب، قطره بهش میدادم خوب بود ولی این قطره فقط برا کولیک هست دخترم چون ریفلاکس داشت اذیت بود

پیشنهاد میکنم اینفاکول رو امتحان کنی من پارسال۳۸۰میخریدم

من فق یه پفک اشی مشی ساده نیستم!اشی مشیه اصلم😏😂🫶🏻 اشی مشی یک پفک نیست یک سبک زندگیست😍😂🧡
[QUOTE=314862873]سلام گلم خیلی ممنون  دخترتون گریه شدید داشت؟یعنی بعد این قطره کامل اروم میشد؟[ ...

خیلی ممنون از‌کمکتون

بعد از کولیک بچه آروم میشه؟

ینی هروقت بیداره گریه نمیکنه؟

دخترم انقد گریه کرده فکر میکنم قراره همیشه همینجوری بمونه😔

خیلی ممنون از‌کمکتون بعد از کولیک بچه آروم میشه؟ ینی هروقت بیداره گریه نمیکنه؟ دخترم انقد گریه کر ...

تا چهارماهگی خیلی بهتر میشه

فکر نکنم از دختر من گریه هاش بیشتر باشه از۹شب شروع میکرد تا ۹صبح کم میوردم خودمم باهاش گریه میکردم 

طفلکم خیلی گریه میکنه😔 ببخشید هی سوال میکنم میشه بگید بعد کولیک بچه آروم میشه؟من اصلا تجربه ندارم ...

نه دیگه گلم آروم میشه 

دوره کولیکش که بگذره و سنش بیشتر بشه آروم میشه

طفلکم خیلی گریه میکنه😔 ببخشید هی سوال میکنم میشه بگید بعد کولیک بچه آروم میشه؟من اصلا تجربه ندارم ...

سلام عزیزم

کولیک نی نی تون با چه دارویی بهتر شد؟؟

هنوزم تو شبهات اگه ماهو داری ....من اون ماهو دادم به تو ...یادگاری 🌙
سلام عزیزم کولیک نی نی تون با چه دارویی بهتر شد؟؟

ما همچنان درگیر کولیکیم با وجود اینکه بچم ۵ماهشه هنوزم گریه و اذیت داره ولی از اون حالت خارج شده و درخواستش اینه که همش بغلش کنیم و بچرخونیمش

من هنوزم کولیف و روتفلور میدم راضیم‌از این دوتا