2777
2789
عنوان

عشق سابقم با حرفاش اذیتم میکنه

240 بازدید | 15 پست

خیلی حالم بده لطفا همین یکبارو جمع شید کمکمم کنید

من پریشانم پریشان تر از آخرین ستاره ی آسمان صبح به خودش که می اید همه رفته و او اندوهگین جا مانده خیال اسوده ی سختی دست برگریبانم شده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی میگه خب

پیام نوشتاری با صحبت کلامی فرق داری اگه منظورم رو متوجه نشدی ازم بپرس من نه حسودی زندگی کسی رو میکنم نه بد کسی رو میخوام من به اندازه ی کافی خوشبخت و راضیم الحمدلله اگه چیزی بهت بگم برای راهنمایی هست نه تحمیل کردن در نهایت تصمیم گیرنده خودتی من برات نور آرزو میکنم تا دنیای اطرافم نورانی بشه.  این که بدون اینکه منو بشناسی از من و طرز فکرم بدت میاد مشکل تو هست نه من نمیدونم از چی آسیب دیدی که داری زخم خودت رو با درد دارن به من مرحم میکنی اما مطمئن باش تا زخم خودت رو درمان نکنی همیشه آسیب خواهی دید این چرخه تا درمان شدنت ادامه داره پس فکر درمان خودت باش نه آسیب زدن به دیگران 🇸🇦🇮🇷🇪🇬به لطف خدا ایرانی و مسلمانم ایران قطعه ای از بهشت با مردمی با قلبهای نرمالو🥰🥰اگه یه مادر پشت دخترش باشه هیچ کسی هیچ مردی هیچ مردی حتی پدرش نمیتونه به اون دختر ظلم کنه اگه دختری با وجود استعداد و توانی که داره نتونسته بدرخشه علتش فقط مادرش بوده که خوشی رو برای دخترش نخواسته چرا ؟؟؟ چون مگه گذاشتن من انجام بدم مگه من تونستم به خواسته ام برسم مگه من انسان نبودم و شروع میکنه به جنگیدن با دختری که خودش سختیش رو کشیده و ریشه ی دشمنی و زنان علیه زنان اینجاست لطفا به این چرخه پایان بدید.

دوس داشتی بیاتاپیک اخرم همو دعا کنیم دارم دق میکنم

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

خلاصه وار میگم هرکی دقیقشو خواست تا پیک اولم بخونه منو دوست داشتا ها اصلا انگار دیونم بود سه و نیم سال پیش دوست بودیم وای چقدر که از دستش کشیدم خونوادم اذیتا میکردنم اصلا خانوادم عاشقم بودن الانم هست ولی اوموقعه چقدر منو کتک زدن که دست از این پسره بکش فک میکردم عاشقشم اوموقع شایدم بودم نمیدونم ولی نامردیو در حقم تموم کرد زمانی که خانوادم بفمیدنو من باز ازش دست نمی کشیدم اونم رفت با یکی دیگه و بهم خیانت کرد

من پریشانم پریشان تر از آخرین ستاره ی آسمان صبح به خودش که می اید همه رفته و او اندوهگین جا مانده خیال اسوده ی سختی دست برگریبانم شده
خلاصه وار میگم هرکی دقیقشو خواست تا پیک اولم بخونه منو دوست داشتا ها اصلا انگار دیونم بود سه و نیم س ...

الان چی میگه که آزارت میده؟

پیام نوشتاری با صحبت کلامی فرق داری اگه منظورم رو متوجه نشدی ازم بپرس من نه حسودی زندگی کسی رو میکنم نه بد کسی رو میخوام من به اندازه ی کافی خوشبخت و راضیم الحمدلله اگه چیزی بهت بگم برای راهنمایی هست نه تحمیل کردن در نهایت تصمیم گیرنده خودتی من برات نور آرزو میکنم تا دنیای اطرافم نورانی بشه.  این که بدون اینکه منو بشناسی از من و طرز فکرم بدت میاد مشکل تو هست نه من نمیدونم از چی آسیب دیدی که داری زخم خودت رو با درد دارن به من مرحم میکنی اما مطمئن باش تا زخم خودت رو درمان نکنی همیشه آسیب خواهی دید این چرخه تا درمان شدنت ادامه داره پس فکر درمان خودت باش نه آسیب زدن به دیگران 🇸🇦🇮🇷🇪🇬به لطف خدا ایرانی و مسلمانم ایران قطعه ای از بهشت با مردمی با قلبهای نرمالو🥰🥰اگه یه مادر پشت دخترش باشه هیچ کسی هیچ مردی هیچ مردی حتی پدرش نمیتونه به اون دختر ظلم کنه اگه دختری با وجود استعداد و توانی که داره نتونسته بدرخشه علتش فقط مادرش بوده که خوشی رو برای دخترش نخواسته چرا ؟؟؟ چون مگه گذاشتن من انجام بدم مگه من تونستم به خواسته ام برسم مگه من انسان نبودم و شروع میکنه به جنگیدن با دختری که خودش سختیش رو کشیده و ریشه ی دشمنی و زنان علیه زنان اینجاست لطفا به این چرخه پایان بدید.

الان چی میگه که آزارت میده؟

من ازدواج کردم بچه دارم اونم ازدواج کرده ..از دوستم ادرسمو میخواد قسمشون یده عکسمو میخواد دوستم میگفت مثل دیونه ها شده همش جون اینو اون قسمم میده وقتی حامله بودم تو سنو گفتن دختره ب خدا من اصلا ازش خبر نداشتم ولی اون امار دقیقه به دقیقمو داره

وقتی باهم بودیم میگفت ارزو دارم بچمون دختر باش کپی تو باشه دوستم میگفت همش میگفته هستی حاملس بچش دختره راسته که داره مادر میشه تروخدا عکسشو برام بفرست عکسه دخترشو 

فکرم هی میره پی اون لعنتی همش حالم داره از خودم بهم میخوره مادرشم رفته پیش بعضیا گفته باباش دختررو به ما نداد الهی بمیره پسرم دیونه شده رفته یه دله گرفته عین بختک سیاه افتاده رو زندگیمو درحالی که اونا اصلا خواستگاری من نیومدن فقط پدرش سرم داد زد که دست از سر پسرم بردار مادرش گفت پسرم زن بگیر نیست 

من همه تلاشمو کرد بهش برسم خواستگارای خوبمو رد کرد ولی اون خیانت کرد بعدشم بچم وقتی به دنیا اومد پسر شد دیروز گفتن خودشم تازه دختر دار شده ولی نمیدونم چه مرگشه چرا دس از سرم برنمیداره منکه بیخیالش شدم من حتی دیگه خبریم ازش نگرفتم

حرفاتو خوندم ولی آخه حرفی ندارم اگر پدری برادری میتونه بهت کمک کنه بهشون بگو که بره براش خط نشون بک ...

داداشم او موقعه زیر چکو لگد گرفته بودش اصلا دست بردار نبود ولی الان با من کاری نداره فشاری اصلیش روی دوستامه 

من ازدواج کردم بچه دارم اونم ازدواج کرده ..از دوستم ادرسمو میخواد قسمشون یده عکسمو میخواد دوستم میگف ...

وا روانیه طرف

وا روانیه طرف

خیلی میترسم دوباره پاش بیاد توی زندگیم از طریفم خودم هی ذهنم درگیر میشه اون خیانت کرد اون بدی کرد من تموم فراموشش کردم واسه همیشه یعنی فقط محض کنجکاویه ؟ب نظرت نمیخواد زندگیمو بهم بریزه از طرفیم از داداشم خیلی میترسه