2777
2789
عنوان

حکمتت چیه خدا از بچه ندادن بهم😭🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 639 بازدید | 52 پست
سلام عزیزم  ببخشید ی سوال، دیدم تیکر زدی، به امید خدا تو دلی داری؟؟؟ اگه آره خیلی خوشحالم و از ...

نه عزیزم ۴روز عقب انداخته بودم همینطوری زدم

امروز دارم پریود میشم😔

توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتما           اگر خالص شوی بااو صدایت میکند حتما..
گمشده داشتم پیدا شدن... سلامتی مامانم که مبتلا شده بود به سرطان تیروئید  خیلی حاجت گرفتم....& ...

منم خوندمش و نذر کردم اگه باردار شدم واسه ۱۰نفر منتظر بچه بخونمش ولی خب دارم پریود میشم

توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتما           اگر خالص شوی بااو صدایت میکند حتما..

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم خوندمش و نذر کردم اگه باردار شدم واسه ۱۰نفر منتظر بچه بخونمش ولی خب دارم پریود میشم

پس تیکرت چی میگه؟؟ 

شاید درد برای بارداریت باشه... آزمایش بده

من به این روش اعتقاد دارم.... منو هیچ وقت دست خالی بر نگردونده.... 

تا همین حالا تو هر تاپیک حاجتی گذاشتم چون میخوام ذره ای از لطفی که آقا سید بهم داشتن رو با آشنا کردن بقیه با ایشون جبران کنم 

پشیمون نمیشی مطمئن باش..... اگه پریود شدی ماه بعد دفعه بعد ختمش رو انجام بده...من مطمئنم آقا سید دست خالی بر نمیگردونه

🌱🫂Softly , I become endless, in you 
پس تیکرت چی میگه؟؟  شاید درد برای بارداریت باشه... آزمایش بده من به این روش اعتقاد دارم.... م ...

قرص مدروکسی رو که قطع میکردم همیشه یه هفته بعدش پری میشدم این بار خیلی کم لکه بینی قهوه ای داشتم و سوزش دور ناف و صورتم به شدت جوش زده نمیدونم مربوطه یا نه خیلی امیدوار بودم 

تا امروز که ۱۰روز از قرص گذشته و صبح با درد بیدار شدم فهمیدم خبریه خونابه و خون کمرنگ دارم ولی مطمئنم دارم میشم 

بعد اینکه این ختم رو فقط یه روز انجام بدم یا هر روز من فقط یه بار خوندمش

قرص مدروکسی رو که قطع میکردم همیشه یه هفته بعدش پری میشدم این بار خیلی کم لکه بینی قهوه ای داشتم و س ...

ففط یه بار....

مطمئنی برای لانه گزینی و این چیزا نیست؟؟ آزمایش بده

🌱🫂Softly , I become endless, in you 
عزیزم...  انشاالله حاجت روا میشی، فقط استرس نداشته باش  نماز استغفار آیت الله شاه آبادی ...

فداتشم همچنین 

ففط یه بار.... مطمئنی برای لانه گزینی و این چیزا نیست؟؟ آزمایش بده

بعید میدونم آخه لانه گزینی باید روز موعد یا چندروز قبل از اون باشه 

شوهرم انقد ناامیده دیگ دیروز گفتم بیبی چک بگیر گفت بیخیال باش مهم نباشه برات مثه دفعه های قبل میخوره تو ذوقت راست میگفت 🥺

اسی بک چیزی بگم تابیخیال نشی نمیشه...یکیم گرمیجاتم دوتاتون بخورید.منم چندبار حامله شدم بچه هام نموند ...

میدونه ولی نمیشه بیخیال شد واقعا 

عزیزم انشاالله که باردار میشی🥺

ممنونم عزیز...سرتو گرم کن بایک چیزی چاره ای نیس

لعنتی نزدیک موعد که میشه و دل درد پریودی که میگیرم داغون میشم و اصلا نمیتونم سرگرم شم 

لعنتی نزدیک موعد که میشه و دل درد پریودی که میگیرم داغون میشم و اصلا نمیتونم سرگرم شم 

همیش فک کن میخای پریود شی بازم.ی جوری باش روز موعدت گم کنی.نظرم اینه یک مدت ب بدنت استراحت بده دکتر نرو فقط گرمیجات مغزیجات شیر موز نخود اب .

صبحونه هاهم تخم مرغ محلی باپیاز و روغن محلی بخورید.