2777
2789
عنوان

حکمتت چیه خدا از بچه ندادن بهم😭🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 649 بازدید | 52 پست
الهی بگردم.... بغض کردم برات🥺 آجی یه نذر شهداییه انجام بده باشه؟ سه تا یا زهرا بگو+ یه زیارت عاشو ...

مرسی عزیزم اگه بتونم عکس دفتری که توش تو این ۴سال نذر کردم و ختم و چله گرفتم برات میفرستم خیلیه خیلییی ولی انگار همه درا بستس

توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتما           اگر خالص شوی بااو صدایت میکند حتما..

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم چراناامیدی خدابزرگه انشالا به وقتش نی نی دارهم میشی چقدردلم گرفت بادرددلت خداوند دامنت سبزکنه ...

هیکوقت ناامید نبودم هیچوقت همه منو به صبوری می‌شناسن ولی حس میکنم خدا منو نمیبینه 

ببخشید ناراحت شدید دلم خواست با یکی حرف بزنم

توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتما           اگر خالص شوی بااو صدایت میکند حتما..
فکر کردم سنت زیاده. دختر اول جوونی هستی. غصه ی چی میخوری. من 26 سالمه. تا دو سال دیگه هم اقدام نمیکن ...

انشاالله که تا اقدام کردی مامان بشی و منتظر نمونی

سال بعد یا ماه بعد همین موقع میشی

من با یک میسو زندگی میکنم که بهم گفت که: ازت خواستم از زندگیم بری و پیشرفت کنی !چرا زندگی مو با خودت بردی :) فهمیدم که من پدری داریم یک میسیو هست..:)
زن داداشم پلی کیستیک شدیده سه تا زایید . فقط یک سال تموم خودشو بست به باشگاه. زومبا و ایروبیک با این ...

من یکسال هر روز ورزش میکردم با اینکه خودمم لاغرم ولی شدم نی قلیون فولیکولام عالی شدن ولی بازم نشد 

بی خیال باش عزیزم با این اعصابی که بر خودت میسازی فردا بچه دارم بشی اصلا نمیتونی نگهش داری،حتما ورزش ...

اره واقعا اعصاب ندارم دستام گاهی انقد میلرزه که خودم برا خودم ناراحت میشم🥺

سال بعد یا ماه بعد همین موقع میشی

ماه بعد کاش بشه🥺تا سال بعد که نابود میشم

اره واقعا اعصاب ندارم دستام گاهی انقد میلرزه که خودم برا خودم ناراحت میشم🥺

ببین بچه داری اعصاب خیلی قوی میخواد به جای تمرکز رو مشکلت رها کن  و به یه قسمت دیگه زندگیت بپرداز حرف دیگرونم اصلا حساب نکن همونا پس فردا یه کمک بر بچه داری ازشون بخوای حاضر نیستن کاری بکنن پس اول از همه خودتو دوست داشته باش

ببین بچه داری اعصاب خیلی قوی میخواد به جای تمرکز رو مشکلت رها کن  و به یه قسمت دیگه زندگیت بپرد ...

تلاش خودمو میکنم مرسی از راهنماییت عزیزم

سلام عزیزم 

ببخشید ی سوال، دیدم تیکر زدی، به امید خدا تو دلی داری؟؟؟ اگه آره خیلی خوشحالم و ازش میخوام برات حفظش کنه، فقط میگی چطور حاجت روا شدی؟ نذر اون خانوم رو انجام دادی؟؟؟ آخه منم ی حاجت دارم خیلی وقته هنوز نشده متاسفانه 😔😔