2777
2789
عنوان

حکمتت چیه خدا از بچه ندادن بهم😭🥺

639 بازدید | 52 پست

امروز ۳۰مهر ۱۴۰۲ با چشم اشکی دارم مینویسم که همیشه بمونه 

هرماه کلی امید،قرص،آمپول،کبودی دور ناف،خنده‌های الکی وقتی بچه میبینم با کلی بغض،ختم و چله و دعا و قرآن و خیرات و نذر و توسل به اماما و شهدا و....خدایا میدونم گناهکارم میدونم شاید دارم به خاطر گناهم مجازات میشم😔دیگه روشو ندارم به شوهرم بگم باز نشد تو داری اشکا و غصه های هرشبمو میبینی داری بی کسی‌هامو میبینی درد کشیدنامو میبینی چرا حکمتتو نشون نمیدی پس میگن حکمتی تو کارت هست اگه نمیشه دیگه از ناراحتی و اعصاب خوردی لرزش دستامو نمیتونم کنترل کنم چجوری دوباره بگم توکل به خودت وقتی ۴ساله هرماه ناامیدم میکنی منکه همیشه اول برا بقیه خواستم بعد خودم گاهی اصلا یادم رفت خودمو چقد دیگه بغضمو قورت بدم و به شوهرم بگم خدا بزرگه پناه بر خدا بسه دیگه نمیخوام امتحان بشم😭😭😭😭😭😭😭😭

توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتما           اگر خالص شوی بااو صدایت میکند حتما..

خدا خودش کمکت کنه 

بعضی شبا عجیب دلتنگت میشم نمیدونم واقعا نمیدونم به هر دری زدم که قسمتم بشی اما نمیشه من از خدا فقط یه چیز میخوام اونم لحظه ای که خودمو توی لباس عروس دیدم حداقل با اونی که دوسش دارم باشم میدونی از اون دردناک تر چیه؟؟؟تو حتی نمیدونی من حاضرم برات تک تک استخون هامم بدم یادت باشه هیچکس اندازه من نمیتونه دوستت داشته باشه این چند بیت شعر تقدیم به خودت عزیزترینمA❤️میخوام بدونی که دلم داره برات پر میزنه🕊مثل یه داروغه شبا به هر دری سر میزنه 🥺وقتی میای با اون چشات دنیامو پر نور می کنی💫غصه ی تنها موندن و از دل من دور می کنی 🥹عمری اگه نگات کنم از دیدنت سیر نمیشم😍بدون که عشق تو زده خیمه به صحرای دلم 🫀اگر که باور نداری گوش کن به حرفای دلم...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط و فقط به خودش توکل کن مطمئن باش خودش درستش می‌کنه من اینو بار ها تو زندگیم دیدم عزیزم انشاالله به امید خدا هر چه زودتر دامنت سبز بشه🥺♥️♥️♥️

دکتر رفتین؟ مشکلتون چیه؟

یه دختر پر انرژی شاد و خانواده دوست🧕🏻😜💃🏻خدا جونم بابت همه چیز شکرت 🙏🏻♥️ کاربری دست بقیه هم هست😁یا امام رضا (ع) خودت پناهمون باش🤍✨هیچ گونه ای از زیبایی درخشان تر از یک «قلب پاک» نمی درخشد✨🤍
نمیکنه

ناامید میشیم کفر میگیم قهر میکنیم 

اما بازم میریم سراغ خودش 

بعضی شبا عجیب دلتنگت میشم نمیدونم واقعا نمیدونم به هر دری زدم که قسمتم بشی اما نمیشه من از خدا فقط یه چیز میخوام اونم لحظه ای که خودمو توی لباس عروس دیدم حداقل با اونی که دوسش دارم باشم میدونی از اون دردناک تر چیه؟؟؟تو حتی نمیدونی من حاضرم برات تک تک استخون هامم بدم یادت باشه هیچکس اندازه من نمیتونه دوستت داشته باشه این چند بیت شعر تقدیم به خودت عزیزترینمA❤️میخوام بدونی که دلم داره برات پر میزنه🕊مثل یه داروغه شبا به هر دری سر میزنه 🥺وقتی میای با اون چشات دنیامو پر نور می کنی💫غصه ی تنها موندن و از دل من دور می کنی 🥹عمری اگه نگات کنم از دیدنت سیر نمیشم😍بدون که عشق تو زده خیمه به صحرای دلم 🫀اگر که باور نداری گوش کن به حرفای دلم...

الهی بگردم.... بغض کردم برات🥺

آجی یه نذر شهداییه انجام بده باشه؟

سه تا یا زهرا بگو+ یه زیارت عاشورا + سه تا یا زهرا

یه بار بخونش هدیش کن به شهید سید مجتبی علمدار 

من هر بار حاجت گرفتم و این شهید یه اذن خدا حاجت روا کرد

انجام بده و خبرم کن باشه؟ منم برات میخونم

🌱🫂Softly , I become endless, in you 
عزیزم پلی کیستیک و تنبلی مشکلته؟ تا حالا شوهرتم آزمایش داده؟

اره تنبلی دارم 

شوهرمم یکم کم تحرکه 

هرماه دکتر میگه مشکلی نیست میشه ولی نمیشه 

توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتما           اگر خالص شوی بااو صدایت میکند حتما..
فقط و فقط به خودش توکل کن مطمئن باش خودش درستش می‌کنه من اینو بار ها تو زندگیم دیدم عزیزم انشاالله ب ...

من هیچکسو ندارم واقعا تنهام دیگ کلافه شدم از کنایه های مادرشوهرم بگیر تا ناامیدی شوهرم و اینکه میبینم خودش حالش گرفته میشه و منو دلداری میده 

۴ساله هرماه کارم شده دکتر رفتن

اره تنبلی دارم  شوهرمم یکم کم تحرکه  هرماه دکتر میگه مشکلی نیست میشه ولی نمیشه

زن داداشم پلی کیستیک شدیده سه تا زایید . فقط یک سال تموم خودشو بست به باشگاه. زومبا و ایروبیک با اینکه وزنش خوب بود جند کیلو هم کم کرد فولیکولاش خیلی بالغ میشدن به راحتی بعدش حامله میشد. اصلا گرمی و این جیزام نمیخورد الکیه فقط تحرک و ورزش تا فولیکول آزاد کرد واسه کم تحرکی شوهرتم حتما دارو بگیر