2777
2789
دیگه از چشمم افتاد  انقدرررر رفتم سمتش انقدر نازشو کشیدم انگار بی ارزش شدم  از وقتی بچمو ...

نگو

حتما راهی هست

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

یکی هست که اگه ازش قهر هم کنی شبا میگرتت تو بغلش قهر و آشتی سرش نمیشه میگه بدون بغل تو خوابم نمی‌بره 🥲

یکی هست که دست پختات واسه اونه ، اونه که غذاهاتو دوس داره حالا شاید گاهی واسه بد شدن غذا غر بزنه ولی بیشتر وقتا تشکر میکنه همون تشکره کل خستگی هاتو میشوره میبره 

یکی هست که دستشو میگیری 

یکی هست که عطر تنشو میشناسی و حس میکنی 

یکی هست که صداشو که میشنوی ذوق میکنی 

یکی هست بغلش که میکنی آرامش بخش ترین جای دنیاست 

یکی هست که نگاهاش ، لبخنداش مخصوص توعه از چشماش عشق میباره حتی اگه بلد نباشه بروز بده ولی وقتی چشاشو نگاه میکنی همه حرفای تو دلشو میفهمی 

کلا یکیه که پشت و پناهته ، تو روزای سخت اولین نفر که یادش میفتی اونه ، میتونی ساعت ها باهاش درد و دل کنی و تو بغلش گریه کنی اونم بهت دلداری بده و بگه همه چیز درست میشه ، یکی هست که تو شادیت میپری بغلشو با هم میخندین و شادی میکنین،  با هم تو زندگی به موفقیت های زیادی میرسین و به داشتن هم افتخار میکنین 

من نمیدونم تو مجردیام بدون داشتن این بشر چجوری زندگی میکردم 

اگه آدم خودتو اگه خوب خودتو پیدا کنی انگار سهمتو از این دنیا گرفتی و میگی واسم کافیه از این به بعد میخوام لذتشو ببرم 

شاید خوبِ من خوبِ تو نباشه خدا کنه خوب همه تو مسیرشون قرار بگیره انشالله همه مجردامون به آسونی ازدواج کنن و همه متاهلامون طعم خوش خوشبختی رو بچشن آمین 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو مثل یه خواب خوب فانتزی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه نفر هست که بوی تنش شیرین تر از بهشته آغوشش مامن هست تا ابد باهاش حرف داری و از نگاه کردن بهش س ...

میتونم کپی کنم

خیر دنیا و آخرت در توسل به امام زمان است🥀آقا جان بیا که بی تو به جان آمدم ز تنهایی🥹برای سلامتی و فرج امام زمانمون یه صلوات بفرس🌷 اگه فرستادی مطمئن باش آقا نگات می‌کنه💜 اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم 🌺💜🌷 فقط حیدر امیرالمومنین است 🌷یا علی مددی،💓 شب اول قبر تو اون تاریکی توی وحشت.. حضرت علی دستت رو بگیره بلند بگو یا علی💓
میتونم کپی کنم

بله و ارزو میکنم ده برابر شیرین تر رو تجربه کنی

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
بله و ارزو میکنم ده برابر شیرین تر رو تجربه کنی

مرسی از لطفت 🌷و همچنین شما عزیزم 🌷

خیر دنیا و آخرت در توسل به امام زمان است🥀آقا جان بیا که بی تو به جان آمدم ز تنهایی🥹برای سلامتی و فرج امام زمانمون یه صلوات بفرس🌷 اگه فرستادی مطمئن باش آقا نگات می‌کنه💜 اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم 🌺💜🌷 فقط حیدر امیرالمومنین است 🌷یا علی مددی،💓 شب اول قبر تو اون تاریکی توی وحشت.. حضرت علی دستت رو بگیره بلند بگو یا علی💓