2777
2789

خوبیش اینجاس برو تاپیکم بخون وقتی ازم دوره ببین چقدر پیام میده❤️🥺

https://www.ninisite.com/discussion/topic/12289085/در-دلم-جایی-برای-هیچکس-غیر-از-تو-نیست

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همه وقت مون برای همه، با هم زیاد صحبت میکنیم، اصلا با هم بودنی متوجه گذر زمان نمیشم، یکی رو دارم که بعد از سالها بازم از کنارش بودن ذوق میکنم

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
بغلش😜

قلقلکاش😄🥰

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
یه نفر هست که بوی تنش شیرین تر از بهشته آغوشش مامن هست تا ابد باهاش حرف داری و از نگاه کردن بهش س ...

😕 چه جالب 

من قبلا اینجوری بودم ولی انقدرررر شوهرم عوض شد که حرفات برام غیر طبیعی شده 

خوبیش اینکه پایه همه چیه ساعت سه صبم بلندش کن بی مقدمه بگو بریم دریا این پایه ست بدیش اینکه خ خ وراجه مخمو میخوره یسره حرف میزنه

من عاشق نام خلیج فارسم ،خلیج همیشه فارس،ایران سرای ابدی من است دوستت دارم ایرانم مادرم،نموندی رو حرفخو نموندی بیمه اتکشت و آخری نهوندی،بیمه ادگو اری و براگردی چکه مه نشتم تو آخری نهوندی،چکاری اتکه وا دلم رفتیو تو اتکه ولم شکسته بودن ای دلم عزیزوم عزیزوم ،فاصله کفتن بین ما جدایی بودن سهم مادلتنگتم مه باخدا عزیزوم عزیزوم
😕 چه جالب  من قبلا اینجوری بودم ولی انقدرررر شوهرم عوض شد که حرفات برام غیر طبیعی شده

انشالله دوباره بر میگردین به عشق

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

متاهلی فقط اونجاش که مامان میشی...بهترین حس دنیا بهت میده همسرت 

بعدشم یه نفر هست که خیلی هواتو داره و براش مهمی برات تلاش میکنه وتنها کسیه که از پدرو مادرم بهت نزدیکتره 

حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است

به نظر من که همش شیرینه 

ولی از همش بهتر لحظه ای هس که میری پشت در وامیسدی 

منتظری از در بیاد تو کلی همو فشار میدین با اینک فقط چند ساعت همو ندیدین😂❤️

کلا به همراه همیشه برای غم و شادیت داری و یه شونه هس که بهش تکیه کنی هروقت خودتو لوس کنی نازتو میخره🥺

يكيش خنده هاى پسرم كه امروز تو راه برگشتن از دبيرستان زنگ زد پرسيد 'ماملن ناهار چى داريم؟''

ومن جوابشو دادم ..اونم گفت اى جاااانم(غذاى مورد علاقش بود)

از جانم گفتنش خندم گرفت

عادت جالب دحترمم اينه كه حتى خودش ميره از تو يخچال ميوه بر مى داره يا خوراكى يا حتى صبحونه بعد اينكه خورد و تموم شد در اخر ميگه دستت دردنكنه مامان

‏حقارت آدما رو میشه از حرفایی که پشت سر بقیه میزنن  تشخيص داد…
آخه معنی نداره پول در بیاری بعد یکی بالا سرت باشه چیکار میکنی پولی که خودت در آوردی 

دقیقاااا 

من با پولی که خودم در میارم اگه ی تیکه لباس برای خودم بخرم باهام قهر میکنه 

مادربزرگش فوت کرده منم لباس مشکی نداشتم امروز رفتم ی مانتو با شومیز و شال مشکی خریدم با ی ذوقی پوشیدم گفتم چطوره خوبن حتی نگاهمم نکرد گفت به من چه از اتاق رفت بیرون 

چراااا واقعا چراااا 

بخدا لیاقت ندارن باید کار نکنم مجبورش کنم پول بده تا اینجوری رفتار نکنه بامن 

انشالله دوباره بر میگردین به عشق

دیگه از چشمم افتاد 

انقدرررر رفتم سمتش انقدر نازشو کشیدم انگار بی ارزش شدم 

از وقتی بچمون دنیا اومد الان ۲ ساله اینجوری شده 

دلم لک زده سرمو دست بکشه یا بی هوا بوسم کنه 

واقعا خیلی بدبختم