2777
2789

بچه ها منو خواهرشوهرم تقریبا همسنو سالیم باهم خیلی رفیق بودیم ولی اون گَه گاهی با من لج میکرد ولی من میخندیدم رد میکردم تا اینکه هفته پیش دعوای بدی کردیم باهم و حرفای بدی به هم زدیم اونم به مادرش گفت و بحث بزرگ شد و من پیش مادرشوهرمم‌ خراب شدم مادرشوهرمم بهش گفت حق نداری بری خونشون ولی بخدا من خیلی باهاشون خوبم چند روزه خوراکم شده گریه شوهرم میگه آشتی کنید دعوتش کنیم بیاد خونمون . میترسم قبول نکنه جوابمو نده ضایع شم ماذرشوهرمم رفتم خونشون اصلا بهم محل نداد ولی من باز بهش زنگ زدم شوهرم میگه کاری کن اون خجالت بکشه . چیکار کنم ؟ دوسداشتم به خواهرشوهرم پیام بدم اما میترسم یه کاری کنه باز بشینم غصه بخورم نابود شم ‌ چون تو یه ساختمونیم منم جز اونا کسی رو ندارم باهام قهر میشن دق میکنم خونوادم دورن ازم دلم شکسته کمکم کنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب عزیزم چرا باهاش دعوا کردی  کاش دعوا نمیکردی

اخه یه بی احترامی کرد نتونستم ساکت بمونم جوابشو دادم دعوامون گرفت بدجور تاالان اگه دعوا نشده بخاطر سکوت من بوده .. چیکار کنم دعوت کنم یا ن؟ 

اگه مقصر نیستی اصلا زنگ نزن تو هم قیافه بکیر 

هرچی دنبالشون بری بیشتر برات ناز می‌کنند

اگرم مقصری بازم بنظرم قیافه بکیر 😁

نهایت معمولی و عین همیشه برخورد کن خیلی ناز نکش یه بار ابراز تاسف کردن و پشیمونی کافیه بیشتر بشه فکر می‌کنند چه خبره

نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون     کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم       عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید  
خواهرشوهرتوجایگاه خودشه برات دوست نمی شه سعی کن زیادقاطی نشی احترامت حفظ شه در عوض با دوستات معاشرت ...

دوستی ندارم دوسداشتم باهم صمیمی باشیم اما اون هرچی از دهنش درومد گفت خیلی بد بود حرفاش . چیکار کنم بنظرت دعوتش نکنم ؟ میترسم مادرشوهرم قیامت ب پا کنه

اگه مقصر نیستی اصلا زنگ نزن تو هم قیافه بکیر  هرچی دنبالشون بری بیشتر برات ناز می‌کنند اگرم م ...

بزارم قهر بمونیم؟ اونا خیلی بدجنسن‌ هیچوقت نمیان باهام حرف بزنن . شوهرم میگه زنگ بزن دعوت کن اومدن که هیچ نیومدنم دیگه دنبالشو‌ نگیر