2777
2789
عنوان

بچه ها به کمکتون‌ نیاز دارم (راجب خواهرشوهرم)

| مشاهده متن کامل بحث + 292 بازدید | 20 پست
۲۱ .. توروخدا کمکم کم اگه تجربه ای داری خواهرشوهرم ۱۷  این وسط بی محلیای مادرشوهرم بیشتر عذابم ...

اشتباه می کنی انقدر قاطی می شی باهاشون که دعواتون بشه باید حرمت قائل بشن برات نه اینکه بی محلی کنن واین عذابت بده عزیزم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اشتباه می کنی انقدر قاطی می شی باهاشون که دعواتون بشه باید حرمت قائل بشن برات نه اینکه بی محلی کنن و ...

سه شبه کارم شده گریه همش غصه میخورم امروز رفتم اتاق درو بستم کلی گریه کردم شوهرم گفت توروخدا عذابم نده فکر کردی من عذاب نمیکشم انقد. غصه نخور درست میشه 

بزارم قهر بمونیم؟ اونا خیلی بدجنسن‌ هیچوقت نمیان باهام حرف بزنن . شوهرم میگه زنگ بزن دعوت کن اومدن ک ...

قهر باشن

تو معمولی عین همیشه باش انگار متوجه نیستی قهرن خودشون درست میشن

خواستی دعوت کنی به شوهرت بگو خودش دعوت کنه

مجبور شدی بگی اصرار نکن فقط یه بار بگو ناز کردن بگو هر طور راحتین و تمام 

دنبالشون بری بیشتر برات ادا میان پس بی تفاوت باش انگار چیزی نشده خودشون خوب میشن

نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون     کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم       عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید  
قهر باشن تو معمولی عین همیشه باش انگار متوجه نیستی قهرن خودشون درست میشن خواستی دعوت کنی به شوهرت ...

ممنون بابت حرفات عزیزم . بخدا صدای خنده هاشون خونه ماس من در حال غصه خوردن . حلالشون نمیکنم 

ممنون بابت حرفات عزیزم . بخدا صدای خنده هاشون خونه ماس من در حال غصه خوردن . حلالشون نمیکنم 

تو هم با شوهرت برو پیاده روی مغازه دو تا خرت و پرت بخر بیایین فیلم ببینین بخورین بخندین صداتون بره پایین چرا خودتو عذاب میدی دختر

نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون     کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم       عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید