دوستان برای اولین باره میخوام مشکلمو تو نینی سایت بگم چون دیگه واقعا خسته شدم🤦🏻♀️
ما یه گروه خانوادگی داشتیم داخل واتساپ تقریبا یک سال پیش بعد یکی از اقوام پدرمم داخلش عضو بود(پسر بود) من تا اون موقع فقط اسمشو شنیده بودم مالک گروه پسر عموم بود اون ادش کرده بود خلاصه بعد از یکماه دیدم که به من پیام داده سلام ... خانوم خوب هستین منو میشناسین منم جواب دادم(ای کاش دستم میشکست) خلاصه ایشون هر روز به یه بهونه پیام میداد منم سعی میکردم خیلی کم جواب بدم اما دوراز ادبم میدیدم جواب ندم تا کشید به اینکه من از شما خیلی خوشم اومده وفلان بیاین باهم باشیم (منظورش این بود بیاد خواستگاری)منم محترمانه گفتم نه و گذشت هر موقع من میخواستم برم سرکار این بشر یا سر خیابون بود یا میومد در محل کار من با ...آقا حرف میزنم (بابامو میگفت) توروخدا بیا با من باش و...منم واقعا کلافه شده بودم اومدم خونه بلاکش کردم آقا این همش با خط و اکانت جدید شبا (وقتی بابام شب کار بود میومد با ماشین پارک میکرد جلو درخونه میگفت تا نیای پایین من نمیرم😑🤦🏻♀️
اگه هستین بگین ادامشو بگم(از قبل سریع تایپ کردم یه جا نذاشتم خیلی طولانی میشه تازه خیلیم باز از ماجرا خلاصه کردم فقط دردمو بگم)