2777
2789

دوستان برای اولین باره میخوام مشکلمو تو نینی سایت بگم چون دیگه واقعا خسته شدم🤦🏻‍♀️

ما یه گروه خانوادگی داشتیم داخل واتساپ تقریبا یک سال پیش بعد یکی از اقوام پدرمم داخلش عضو بود(پسر بود) من تا اون موقع فقط اسمشو شنیده بودم مالک گروه پسر عموم بود اون ادش کرده بود خلاصه بعد از یکماه دیدم که به من پیام داده سلام ... خانوم خوب هستین منو میشناسین منم جواب دادم(ای کاش دستم میشکست) خلاصه ایشون هر روز به یه بهونه پیام میداد منم سعی میکردم خیلی کم جواب بدم اما دوراز ادبم میدیدم جواب ندم تا کشید به اینکه من از شما خیلی خوشم اومده وفلان بیاین باهم باشیم (منظورش این بود بیاد خواستگاری)منم محترمانه گفتم نه و گذشت هر موقع من میخواستم برم سرکار این بشر یا سر خیابون بود یا میومد در محل کار من با ...آقا حرف میزنم (بابامو می‌گفت) توروخدا بیا با من باش و...منم واقعا کلافه شده بودم اومدم خونه بلاکش کردم آقا این همش با خط و اکانت جدید شبا (وقتی بابام شب کار بود میومد با ماشین پارک میکرد جلو درخونه می‌گفت تا نیای پایین من نمیرم😑🤦🏻‍♀️

اگه هستین بگین ادامشو بگم(از قبل سریع تایپ کردم یه جا نذاشتم خیلی طولانی میشه تازه خیلیم باز از ماجرا خلاصه کردم فقط دردمو بگم)

امروز به وقت1402/12/23 یادداشت کردم به هدفم برسم و اون تغییر بزرگ رو تو خودم ایجاد کنم امیدوارم یکسال بعد1403/12/23وقتی نگاه این امضا کردم لبخند رضایت رو لبام باشه.امیدوارم همه به چیزی که می‌خوان برسن🫶🏻🦋

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوبه از قبل تایپ کرده بود 😂

سلام عزیزم واقعا نمیدونم چطور از کسایی که تو تاپیک بودم عذر خواهی کنم🥺🥺

خدالعنت کنه این سایت مسخره رو تاپیک و که زدم ارسال نوشت مشکل در ارتباط با سرور و علامت خطا💔😕🤦🏻‍♀️ کلا سایت برام پرید نوشت صفحه مورد نظر شما پیدا نشد خیلی چرت و رو اعصاب بود منم نمیدونستم تاپیک برای شما اومده

اون همه تایپ کن آخرشم پرید واقعا ازتون معذرت می‌خوام وگرنه تو زندگی چه مجازی چه واقعیت اهل سرکار گذاشتن نیستم 

امروز به وقت1402/12/23 یادداشت کردم به هدفم برسم و اون تغییر بزرگ رو تو خودم ایجاد کنم امیدوارم یکسال بعد1403/12/23وقتی نگاه این امضا کردم لبخند رضایت رو لبام باشه.امیدوارم همه به چیزی که می‌خوان برسن🫶🏻🦋