2777
2789

دلم میخواد کسب و کار راه بندازم، ولی نمیدونم چیو انتخاب کنم خیلی بینشون موندم. ممنون میشم شما هم نظرتونو بگید؟😘

حَسبی الله💫🍃

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اها خیلی عالیه 👏🏻👏🏻موفق باشی 😍 حتما مداومت داشته باشی موفق میشی

مرسی عزیزم،اما خب هنوز ترسش تودلمه نعونستم شروع کنم😭😭

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍
مرسی عزیزم،اما خب هنوز ترسش تودلمه نعونستم شروع کنم😭😭

منم همینم دقیقا، به هزار چیز فکرمیکنم ولی هی میگم لین نمیشه، اون سخته ، اون یکی سود نداره.. همینطور هی نمی‌دونم چیکار کنم

حَسبی الله💫🍃
منم همینم دقیقا، به هزار چیز فکرمیکنم ولی هی میگم لین نمیشه، اون سخته ، اون یکی سود نداره.. همینطور ...

دقیقا من ترس ازشکست دارم،واینکه من توی بازاریابی بسیارضعیف هستم خیلی خیلی ضعیف

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍
دقیقا من ترس ازشکست دارم،واینکه من توی بازاریابی بسیارضعیف هستم خیلی خیلی ضعیف

دوره ببین ، بدون آموزش الان فایده نداره، تو که انتخابتو کردی پیش برو دیگه، من توی انتخاب ایده موندم وگرنه از شکست نترس، خیلی نمیخوای سرمایه بذاری که اوایلش ، فوقشم میمونه چند وقت توی دیوار و اینا میفروشی نگران نباش تا راه بیفتی‌. 

پیج چرچیل رو تو اینستا ببین خوبه بنظرم اموزشاش

حَسبی الله💫🍃
دوره ببین ، بدون آموزش الان فایده نداره، تو که انتخابتو کردی پیش برو دیگه، من توی انتخاب ایده موندم ...

حتماعزیزم،مرسی بابت انگیزه دادنت