2777
2789

کسی بوده این کار کرده؟؟کارتون چ مزایا و معایبی داشت براتون؟؟

در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین .......اسمم برگرفته از کتاب چرند و پرند دهخداست به معنای چرند بودن نظراتم نیست دوستان😐

چرا اینکار کردی مطمعنا همسرتون از ته قلبش راضی نیست

دربه در همیشگی ، کولی صدساله منم ، خاک تموم جاده هاس جامه ی کهنه ی تنم ، هزار راه رفته ام ، هزار زخم خورده ام ، تا تو مرا زنده کنی هزار بار مرده ام . لطفا برای شفای چشمای پسرم ، و ساخت خونه ام صلوات بفرستید ، ان شاء الله که خیرش به خودتونم برگرده🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من واقعا درك نميكنم چرا يكي بايد قطع رابطه كنه؟ يعني اينقد مادرشوهر بده؟

بدتر ازون پسرایی ک‌ راحت خانوادشون رو‌میذارن کنار رو‌هیج وقت درک‌نکردم

دنیا همه هیچُ اهل دنیا همه هیییچ.... 

هر کس دیگه ای  جای من بود اینکارو میکرد ولی من نکردم ولی تو خوب کاری کردی👍

❤️مشهد❤️ ای کاش من مسافرت بودم❤️❤️امام رضا❤️❤️لایق وصل تو که من نیستم😢😢😢 تو خیلی آقای مهربونی هستی امام رضا😍😢❤️ یا ضامن آهو مددی🥲❤️❤️ میشه برای بچه دار شدنم صلوات بفرستین برام دعا کنین زود مادر شم😍❤️

من واقعا درك نميكنم چرا يكي بايد قطع رابطه كنه؟ يعني اينقد مادرشوهر بده؟

برای من بله عروس یه سالم ولی داغونم از دستش

در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین .......اسمم برگرفته از کتاب چرند و پرند دهخداست به معنای چرند بودن نظراتم نیست دوستان😐

ارتباط محدود خیلی بهتر از قطع رابطه است. خانواده نسبت خیلی نزدیکی داره و باید خیلی محتاط و سنجیده عمل کنید. 

‏انگلیسی‌ها ضرب المثلی دارند با این مضمون : کسی که فقط لندن را دیده باشد؛ لندن را هم‌ نمیشناسد !               منظور این است که شما باید رم، پاریس و برلین را هم ببینی تا بتوانی بگویی لندن شهر خوبی هست یا نه...           «تک منبعی بودن» انسان را متعصب و خشک بار می‌آورد و عمق فهم او را به طرز عجیبی کاهش میدهد !
چرا اینکار کردی مطمعنا همسرتون از ته قلبش راضی نیست

خود همسرم خواست به خاطر آرامش هر سه مون

شوهرم بچه ها رو بر می‌داشت میبرد اونجا اونام چیز یاد بچه میدادن که اره مادرت فلانه ما دوستش نداریم ن ...

برخوردت چی بود؟من فعلا بچه ندارم

من... مزایا فقط داشت😎😊

چی مثلا؟؟

تو این حالت حرف و حدیث بیشتری به گوشت میرسه و بدتر ارامشت بهم میخوره ارتباط داشته باشین منتها کمرنگ

قرار شد کسی پشت سر کسی حرف نزنه تماسی هم رد و بدل نشه

کلا انگار نیست کسی