2777
2789
عنوان

با مادرشوهرم کامل قطع رابطه کردم با تجربه ها بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 544 بازدید | 21 پست
مادر من کرد .خوب نبوذ پدرم کاملا از زندگی برید افسرده شد  ماهم ک بچه ها بودیم خیلی دلمون میخو ...

من فقط با مادرشوهرم ن کل فامیلش 

راستش بخوای فامیلشم نمی ارزن به چیزی اصلا😐خودم ناراحت نبودشون کنم

در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین .......اسمم برگرفته از کتاب چرند و پرند دهخداست به معنای چرند بودن نظراتم نیست دوستان😐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب پس بشین و راااحت زندگیتو کن

خودمم تو همین فکرم 

الکی شوهرم گول زده بود واسه سالگرد ازدواجتون میخواستم پلاک طلا بهش بدم و براش یخچال بخرم و فلان😂😂

در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین .......اسمم برگرفته از کتاب چرند و پرند دهخداست به معنای چرند بودن نظراتم نیست دوستان😐
خودمم تو همین فکرم  الکی شوهرم گول زده بود واسه سالگرد ازدواجتون میخواستم پلاک طلا بهش بدم و ب ...

بگو خدا خیرت بده من همونارو برای شما میگیرم اما دور بمون😂

درمَن اِنگار کسی در پِی اِنکار مَن است...
بگو خدا خیرت بده من همونارو برای شما میگیرم اما دور بمون😂

من گفتم میپرسیدی چند گرم بود طلاش که از کفم رفت😂😂😂

من واقعا درك نميكنم چرا يكي بايد قطع رابطه كنه؟ يعني اينقد مادرشوهر بده؟

ربطی ب مادرشوهر نداره وقتی یکی شخصیت خوبی نداشته باشه بدجنس باشه هرکار کنی براش بازم پاچه بگیره حقش قطع ارتباطه. منم باهاشون در ارتباط نیستم‌ همسرمم میدونه مقصر نیستم. اگه بهت بگم ب چ دلایلی صبح میشه. از عقد تا بعد عروسی زجرم دادن دخالت کنن حسودی کردن تهمت زدن

همه جاریام از دستشون فرارین. وقتی بیش از مو بد باشن حقشون قطع ارتباطه.  شما حتما تو این شرایط قرار نگرفتی یا از اون شانس دارایی ک مادرشوهر جون نیده براشون.ک این ب شانی یا دعانویس خوب بستگی داره گلم ک ما نداریم😊

بحث با آدم های نفهم و بی ادب فقط یه حاصله داره و اون هم خسته کردن خودته. به جای اینکه با این آدما بحث کنی و احترام خودت رو پایین بیاری، یک کاری در حقشون انجام بده. به اونها بی محلی کن. بی محلی بهترین جواب در پاسخ به آدم های بی ادب و بی فکره.. خلاصه اگه نمیتونی مودب صحبت کنی رو من ریپلی نکن🙏 من جواب آدم بی منطق رو نمیدم😉تو یچیز میگی من جوابتو میدم بعدم کاربری دوتامون رو هوا میره پس اگه نظری باب دلت نبود هیچی نگو و بی صدا رد شو🤗