2777
2789
عنوان

ارث پدری رو قبل فوت مادر میگیرید یا بعدش؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2219 بازدید | 100 پست

همسرم دقیقا همین شرایط رو داره 

حالا فکر نکنید اوضاع خودمون عالیه اما بارها بهش گفتن تقسیم کن سهمت و بردار ولی میگه نه فعلا برادرم و مادرش زندگی میکنند و اواره میشند و واقعا همینطوره برادرش افسرده شده و اخلاق حکم میکنه مراقب اونها هم باشه 

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
عزیزم ما نمیخوایم اینکارو کنیم، خواهر برادرام احتمالا با منو برادرم و مامانم اینکارو کنن

اگه بدجنس باشن که قطعا اینکارو میکنن 

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پدربزرگم ۲۰ ساله فوت کرده مادربزرگم هست ارث تقسیم نکردن 

پدرم هم ۸ماهه فوت کرده ماهم همچین کاری نخواهیم کرد تا مادرم هست همه چیز متعلق به مادرمه. تمام

هرکسی بال داشت لزوما فرشته نیست !!!                      شاید نوار بهداشتیه   

چه فرقی داره کم که نزاشته ۶ واحد کمه . حالا اون یه واحد رو بزارن باشه تا بعد و اون بیچاره آواره نشه

چون مادر خودشون نیست و فقط مادر من و برادرمه  میخوان تقسیم کنن💔

من پدرم فوت شد همه چی بنام مادرم زدیم وهنوز بعد۲۵ سال نفروختیم وضع مادرمم خیلی خوبه ولی خیلی زحمتمونو کشیده باید عزت داشته باشه جلو بقیه از جوونیش گذشت تابزرگمون کنه

حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است
لعنت به ارث پدری.منکه متنفر شدم.اصلا یه قرون ارزش نداره.تو این ماجراها چه دلهایی که نمیشکنه!متاسفانه ...

واقعا همینجوره. همیشه فکر میکردم دعوای ارث و میراث فقط مال تو فیلماست تا اینکه بعد فوت پدرم‌خودمون درگیر این مسائل شدیم. تازه فهمیدیم دنیا و ادماش چقدر بیرحمن

قد ۱۵۹. شروع رژیم ۱/۱۱                                                    وزن 
دقیقا، حتی همین الان که بابام زندست همش زیرپوستی حرف ارثو میزنن. تازه یه بارم بابامو مجبور کرده خونه ...

بچه معرفتش کجا بود الان بابابزرگ من همه چیشو داد به پسراش ۳سال فوت کرده یه خیرات براش ندادن هیچ حق دختراشم بابابزرگم داد به پشلاش همشو فروختن حالاسراون یه زمین دوتا داییم باهم میجنگن

این مادر یا زن پدر یعنی بین شش واحد و یه مغازه هیچی به نامشون نیست خیلی گناه داره کاش پدری که این همه مال داره یا واحد به اسم خانمش کرده بود که حالا بچها دنبال آواره مردد زن نباشن شصت که پیر نیست بذارید راحت باشه 

دوست داشتم میتونستم بابامو راضی کنم وصیت کنه که تا وقتی مامانم زندس تو این خونه بمونه و این خونه بعد ...

پدرتون زنده هستن؟ 

بعدم از اون ۶ واحد سهم شما و برادر و مادرتون    حداقل یک واحد میشه . شما بدید مادرتون بشینن

از همسر قبلی چند فرزند؟

به خونه دست نزنید

دست ما نیست که دست نزنیم، برادرام و خوهرام (ناتنی اند) میخوان اینکارو کنن. من اصلا نمیخوام بابام چیزی به نام مادرم بزنه، فقط میخوام وصیت نامه بنویسه که تا زمانی که مادرم زندس تو اون خونه بمونه، بعد فوتش تقسیم کنن تا آواره نشه . بقیه ارث هم زیاده ۵ واحد دیگه با مغازه میمونه، اونو تقسیم کنن 

ولی بابام اصلا به فکر فردای مامانم نیست 💔

دقیقا، حتی همین الان که بابام زندست همش زیرپوستی حرف ارثو میزنن. تازه یه بارم بابامو مجبور کرده خونه ...

شما چند سالتونه؟ 

خوب پدرشون خونه داره  باید بده بچه هاش بشینن دیگه . 

به شما خونه ندادا و مستاجرید؟