2777
2789
عنوان

ارث پدری رو قبل فوت مادر میگیرید یا بعدش؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2217 بازدید | 100 پست
اگه نامادری تون (یعنی زن بابا) بود چی؟ بازم صبر میکردید؟

آره فرقی نمیکرد میگی خانم خوبیه دلشو نشکونید به جبران خوبیاش

نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون     کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم       عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پدرم سالهاست فوت شدند. هیچ وقت راجع به این قضیه حرفی نزدیم. حتی چند بار مادرم پیشنهاد داده و ما به هیچ عنوان قبول نکردیم. 

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
مهریه که خیلی کمه، حدود ۹۵ میلیونه،  میترسم خواهرا برادرام مامانمو آواره کنن

نترس، اگر خداى نكرده بحث تقسيم شد شما و مادرتون بگين راضى به فروش سهمتون نيستين اينجورى يا منصرف ميشن يا بايد برن دادهواست تقسيم تركه به دادگاه بدن كه به نفع مادر شماست چون دادگاه اول مهريه و سهم و حق و حقوق مادر را جدا ميكنه 

چه بی چشم و رو🙄🙄🙄۵تا رو ورداشتین اون یکی دیگه برا چیتونه؟ درخواست مهریه بده حداقل یه واحد بهش میرسه چه برسه به ارثش

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️