2777
2789

من بتام داره میره بالا تا الان سه بار سونو واژینال شدم دکتر گفت احتمالا پشت رحم هست و برای نابودیش باید شیمی درمانی بشی خیلی حالم بده لطفا اگه کسی چیزی میدونه بهم بگه

یکی از بدترین تجربه های زندگیم بارداری خارج از رحم که در تاریخ ۱۴۰۲/۸/۹ با عمل ترکیدن لولم و خونریزی داخلی یکی از لوله هامو از دست دادم😔😔

سونو واژینال هیچی مشخص نبود رحمم خالی بود

یکی از بدترین تجربه های زندگیم بارداری خارج از رحم که در تاریخ ۱۴۰۲/۸/۹ با عمل ترکیدن لولم و خونریزی داخلی یکی از لوله هامو از دست دادم😔😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بقیه تاپیکات رو خوندم شاید لقاحت دیر بوده که بتا اینقد پایینه ،،،بنظرم دکترت رو عوض کن 

«...من تمام تلاشم را کردم و تمام زبان های دنیا را یاد گرفتم اما چه کنم که هیچ کدام برای توصیف کردن تو کافی نبود ...✨🦋»
عزیزم غصه نخوری ها بابایی منم سرطان داره البته مغز و استخوان. چهارماه شیمی درمان شد حالش خوبه هاااا ...

عزیزم من خدای نکرده سرطان ندارم ولی بخاطر این بچه که معلوم نیست میخوان شیمی درمانیم کنن

شاید توی لوله ها هست چند هفته ای؟

تو سونو که هیچی هیچی پیدا نشد بر اساس آخرین پریودی ۸ هفته

عزیزم من خدای نکرده سرطان ندارم ولی بخاطر این بچه که معلوم نیست میخوان شیمی درمانیم کنن

اولین بار میشنوم😳

انشاالله که سالم و موفقیت آمیز باشه

یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹🙃 فقط با من نمی شد؟! ... میشد ، ولی نخواست...

بقیه تاپیکات رو خوندم شاید لقاحت دیر بوده که بتا اینقد پایینه ،،،بنظرم دکترت رو عوض کن 

بتا پایین و بالا میره آره میخوام همین کارو کنم برم یه دکتر دیگه